Prijava

Vaša prijava

Oskar znanja: Među najboljima i 20 velikogoričkih školaraca! Bravo!!

['agencija za odgoj i obrazovanje', 'hotnews', 'Oskar znanja', 'škola']

Oskar znanja, najveće i najprestižnije priznanje učenicima u Hrvatskoj za njihove velike uspjehe na državnim i međunarodnim natjecanjima, ove se godine dodjeljuje 18. puta i to uživo, a svečanost će biti održana 13.i 14.lipnja u Zagrebu.

Svojim uspjesima i rezultatima na državnim natjecanjima u znanju, glazbi i plesu Oskar znanja osvojilo je 348 učenika, a za pobjedu na međunarodnim natjecanjima Oskarom znanja bit će nagrađeno 22 učenika.

U velikogoričke škole stiže 20 Oskara znanja! Čak 13 Oskara ide u ruke najboljima iz Umjetničke škole Franje Lučića, četiri su osvojili učenice i učenici OŠ Eugena Kvaternika, a po jedan stiže u OŠ Nikole Hribara, Eugena Kumičića i Jurja Habdelića.

Nakon dvije godine online dodjele Agencija za odgoj i obrazovanje najavljuje ovogodišnju dodjelu Oskara znanja učenicima pobjednicima državnih i međunarodnih natjecanja u znanju, glazbi i plesu u školskoj godini 2021./2022. Priznanje će biti uručeno i njihovim učiteljima i nastavnicima mentorima, koji su ih pripremali, pratili i motivirali za natjecanja. Svečana dodjela održat će se u sportskoj dvorani XV. gimnazije u Zagrebu 13. i 14. lipnja s početkom u 12 sati.

Čestitamo Oskarovcima i donosimo popis nagrađenih učenica i učenika velikogoričkih osnovnih i srednjih škola:

UČENICI OSNOVNIH ŠKOLA IZ V.GORICE DOBITNICI OSKARA ZNANJA U ŠKOLSKOJ GODINI 2021./2022.

Natjecanje iz geografije 5. razredi – Marta Rak, OŠ Nikole Hribara,

Natjecanje iz hrvatskoga jezika, 7.razredi – Noa Petak, OŠ Eugena Kumičića

Natjecanje iz informatike 6. razredi  – Rebeka Ćaćić, OŠ Jurja Habdelića

Natjecanje iz vjeronauka-vjeronaučna olimpijada 7.razredi – Laura Horvat, Tia Stojaković, Petra Cerjak i Mihael Blažević, svi iz OŠ Eugena Kvaternika.

Čak sedam Oskara znanja bit će dodijeljeno polaznicima Umjetničke škole Franje Lučića, a zbog uspjeha ostvarenih na 60. Hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa:

– Oboa I. kategorija Denonis Međugorac

– suvremeni ples skupine II. Kategorija : Dora Borković, Marta Borković , Lana Karatur, Ena Novak , Zara Peraga, Ana Stajčić

UČENICI SREDNJIH ŠKOLA IZ V.GORICE DOBITNICI OSKARA ZNANJA U ŠKOLSKOJ GODINI 2021./2022.

Ukupno šest Oskara znanja ide u ruke srednjoškolcima polaznicima Umjetničke škole Franje Lučića, zbog uspjeha ostvarenih na :60. hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa.

Oskarovci su redom:

– truba III. Kategorija Tibor Rajtarić

– suvremeni ples skupine III. kategorija Anamaria Cebin, Ivana Gusak, Sara Kanjuh, Emily Kompesak i Laura Sarić.

Dodjelu Oskara znanja organizira Agencija za odgoj i obrazovanje uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja i Hrvatske zajednice županija.

The post Oskar znanja: Među najboljima i 20 velikogoričkih školaraca! Bravo!! appeared first on cityportal.hr.