Prijava

Vaša prijava

Policija: Odbio testiranje na drogu pa zadržan u policiji do prestanka djelovanja opojnog sredstva

['alkohol', 'Droge', 'hotnews', 'lomnička ulica', 'PP VELIKA GORICA']

Gorički plavci su na području Policijske postaje Velika Gorica za vikend pojačano nadzirali vozače. Tom prilikom, kako su nas izvijestili, utvrdili su devet ciljanih prekršaja od kojih je bilo 5 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, tri prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola i prekršaj odbijanja vađenja krvi i urina na analizu na droge.

– U nedjelju, 5.lipnja u 22 sati, 52-godišnji muškarac upravljao je osobnim automobilom Lomničkom ulicom u Velikoj Gorici. Nadzorom je utvrđeno da je upravljao vozilom za vrijeme dok je u organizmu imao prisutnost alkohola u koncentraciji od 1,38 g/kg, umanjeno za dopuštenu pogrešku od 0,00/kg. Na mjestu događaja izdan mu je Prekršajni nalog i Naredbom je privremeno oduzeta vozačka dozvola na rok od 12 sati i isključen je iz prometa- kazali su iz policije te dodali kako je jedna osoba zadržana u prostorijama policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Također je utvrđeno 8 ostalih prekršaja iz domene prometa tj, ukupno je utvrđeno 17 prometnih prekršaja.

 

The post Policija: Odbio testiranje na drogu pa zadržan u policiji do prestanka djelovanja opojnog sredstva appeared first on cityportal.hr.