Prijava

Vaša prijava

‘Putovanje za život’: Buvljakuše zovu na humanitarnu akciju za Josipu

['buvljakuše', 'JOSIPA SMOLČIĆ', 'Putovanje za život']

Humanitarna udruga Buvljakuše ponovno je u akciji! Ove subote, 11.lipnja, svi ste pozvani na sudjelovanje u humanitarnoj akciji pod nazivom ‘Putovanje za život’, koja će se održati od 10 do 20 sati u parku dr.Franje Tuđmana.

– Nakon duže pauze, korone i svih ograničenja, opet smo se pokrenule i organiziramo humanitarni buvljak za našu sugrađansku Josipu Smolčić, koja je teško stradala u prometnoj nesreći i ostala nepokretna, pa  prikupljamo sredstva za kupnju posebno prilagođenog auta, čija je cijena oko 100.000 kuna – kaže Gordana Lazić u ime humanitarnih Buvljakuša.

Foto: Humanitarna akcija Putovanje za život/Buvljakuše FB

Sredstva se prikupljaju kroz kotizaciju od 50 kuna za izlagače, te kroz prodaju slastica, pića, bogatu tombolu i razna događanja koja će se čitavog dana odvijati na Tuđmacu i prostoru oko Pučkog otvorenog učilišta.

– Bit će puno sadržaja, za velike i male. Dolazi nam dječji zbor Cvrkutavci, bit će tu i napuhanci, Udruga umirovljenika Zlatna dob imat će nordijsko hodanje, bit će tu I čitanja bajki, dolaze nam vatrogasci, imat ćemo aukcijsku modnu reviju, čekamo potvrde i za glazbeni program – otkriva.

Foto: u akciju se uključio i hrv.reprezentativac Marcelo Brozović koji je darovao potpisani dres za aukciju koja se odvija na FB Buvljakuša/Hum.udruga Buvljakuše

Uoči cjelodnevne humanitarne akcije ove subote na Tuđmancu, Buvljakuše su organizirane i neke manje, poput humanitarne prodaje jagoda, a u tijeku je i aukcija potpisanog dresa hrvatskog reprezentativca i igrača Intera, Marcela Brozovića, koja se odvija na Facebook stranici Buvljakuša.

– I ovim putem pozivamo sve naše sugrađane da nam se pridruže u subotu od 10 do 20 sati u akciji za Josipu. Podružite se, zabavite se, nešto kupite, cilj je da se svi dobro zabavimo i prikupimo što više sredstava – poručuju završno goričke humanitarke.

 

The post ‘Putovanje za život’: Buvljakuše zovu na humanitarnu akciju za Josipu appeared first on cityportal.hr.