Prijava

Vaša prijava

Zbog radova na nadvožnjaku u Velikoj Mlaki cesta zatvorena na tri mjeseca

['hotnews', 'radovi na nadvožnjaku']

U ljetnim mjesecima, kao i obično, dodatno će se intenzivirati radovi na prometnicama na kojima se tijekom godine stvaraju puno veće gužve nego ljeti, a u tu kategoriju spadaju i radovi na nadvožnjaku u Velikoj Mlaki, zbog kojih će se prometovati po posebnim uvjetima, počevši od ponedjeljka, a zaključno sa sredinom rujna.

“Zbog potrebe izvođenja radova sanacije nadvožnjaka “Velika Mlaka” na dijelu na dijelu Zagrebačke ceste u Velikoj Mlaki uspostavit će se privremena regulacija prometa u vremenskom periodu od 13. lipnja do 15. rujna. Za vrijeme navedenih radova privremenom regulacijom prometa predviđeno je zatvaranje lijeve vozne trake na oba kolnika Zagrebačke ceste (smjer Velika Gorica – Zagreb) u duljini od cca 150 metara u zoni nadvožnjaka, zbog izrade privremenih prolaza preko zelenog razdjelnog pojasa prije i nakon objekta nadvožnjaka.

Privremenom regulacijom prometa predviđeno je i potpuno zatvaranje južnog kolnika Zagrebačke ceste u duljini od cca 150 metara preko nadvožnjaka (smjer Zagreb – Velika Gorica). Vozila koja se kreću u smjeru Velike Gorice preusmjerit će se putem prethodno izrađenih prolaza, na sjeverni dio kolnika. Na južnom dijelu kolnika promet iz smjera Zagreba kanalizirat će se na sjeverni dio kolnika (suprotan smjer).

Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje”, objavili su iz Grada.

The post Zbog radova na nadvožnjaku u Velikoj Mlaki cesta zatvorena na tri mjeseca appeared first on cityportal.hr.