Prijava

Vaša prijava

Obustava prometa: Antunovski hod mladih od Sesvetskih Sela do Sv.Duha

['Antunovski hod mladih', 'hotnews', 'obustava prometa', 'PUZ']

Planirate li ove subote poslijepodne put Zagreba, svakako uzmite u obzir kako će u određenim područjima grada doći do privremene obustave prometa od 14 do 21 sat na dionici kojom će se kretati vjerska procesija Antunovski hod mladih.

Naime, kako javljaju iz Policijske uprave zagrebačke, u subotu, 11. lipnja, s početkom u 14 sati na dionici od crkve Sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima do istoimene crkve na zagrebačkom Sv.Duhu održat će se vjerska procesija u organizaciji Župe Sv. Antuna Padovanskog.

Za vrijeme održavanja procesije 11. lipnja od 14 sati do 21 sata vjernici će se kretati na sljedećoj dionici:

Crkva sv. Antuna Padovanskog, Sesvetska Sela – Sesvetska –Zagrebačka – Ulica Dubrava (odmor 30 minuta na prostoru ispred crkve u Aveniji Gojka Šuška) – Maksimirska – Vlaška – Trg bana Josipa Jelačića (odmor 30 minuta) – Sveti Duh, crkva sv. Antuna Padovanskog

Foto: Antunovski hod mladih, arhivska/ Župa sv.Antuna Padovanskog Sesvetska Sela

Vjernici će se po navedenoj dionici kretati uz stalnu nazočnost policijskih službenika koji će pravovremeno upravljati cestovnim prometom.

– Slijedom toga, molimo građane, odnosno sudionike u prometu, koji se u navedenom vremenu zateknu u zoni prolaska procesije, za razumijevanje i strpljenje, te da poštuju sve upute policijskih službenika i redara, radi što bolje protočnosti prometa, kao i sigurnosti svih sudionika u cestovnom prometu – poručuju iz Policijske uprave zagrebačke.

The post Obustava prometa: Antunovski hod mladih od Sesvetskih Sela do Sv.Duha appeared first on cityportal.hr.