Prijava

Vaša prijava

Samo srećom nitko nije poginuo: U tramvajsku stanicu zaletio se s 2,23 promila?!

['avenija marina držića', 'hotnews', 'prometna nesreća', 'slavonska avenija']

Iz zagrebačke policije objavili su izvješće o nesreći koja se dogodila u subotu na križanju Avenije Marina Držića i Slavonske avenije, u kojoj je petero ljudi ozlijeđeno. Automobil je izletio s ceste i udario u tramvajsku stanicu, samo srećom nitko nije poginuo…

“Oko 15.20 sati 57-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 2,23 g/kg u organizmu upravljao osobnim automobilom riječkih registarskih oznaka marke Honda, a kretao se lijevom prometnom trakom istočnog kolničkog traka Avenije Marina Držića u smjeru sjevera. Dolaskom do blizine raskrižja spojnog kolnika Slavonske avenije, nije svoje vozilo u kretanju držao na sredini obilježene prometne trake iz kojeg je razloga zahvatio rub kolnika te se nastavio nekontrolirano kretati da bi potom naletio na nadstrešnicu tramvajske stanice.

U prometnoj nesreći je teško ozlijeđena jedna maloljetna osoba kojoj je liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu, dok su ozlijeđene još dvije maloljetne osobe kojima je također liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu. Također, u prometnoj nesreći ozlijeđen je i 26-godišnjak kojemu je liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju u Zagrebu, dok težina ozljede još nije okvalificirana. Težina ozljeda nije još okvalificirana ni kod 57-godišnjeg vozača, kojemu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb”, stoji u izvješću PU Zagrebačke.

The post Samo srećom nitko nije poginuo: U tramvajsku stanicu zaletio se s 2,23 promila?! appeared first on cityportal.hr.