Prijava

Vaša prijava

Kakva prosidba na Ciblji! Uz bakljadu i pjesmu, Maja je Dorijanu rekla ‘Da!’

['Cibnljanica', 'hotnews', 'Meštrica', 'prosidba']

Na krilima pobjede i velike proslave zbog osvajanja titule prvaka 1. Županijske nogometne lige Istok navijači Meštrice zaputili su se u gorički kvart Cibljanica, gdje je pripadnik navijačke skupine Krhotine zaprosio djevojku na doista originalan način – uz bakljadu i popularni ‘narodnjak’ – ‘Izađi mala’!

Prijatelji budućeg mladenca dojavili su nam sretne vijesti i poslali video klipove događaja koji je razbudio stanovnike Ulice Jurja Dobrile u blizini kafića ‘Baltazar’. Ova noćna fešta nije baš svim susjedima najbolje ‘sjela’, pa su prosidbi svjedočili i gorički plavci.

– Iz kvartovske birtije Baltazar i naših sugrađana dobili smo veliku podršku i pljesak s balkona! Kako neki ljudi nemaju razumijevanja u dva navrata je policija izašla na teren, te su također naši plavi dečki čestitali zaručnicima. Nemamo nikakve veze s tim lokalom, a i veliki broj susjeda je izašao van i pljeskao nakon prosidbe – rekao nam je Dorijanov prijatelj, Ivan.

Foto: Maja i Dorijan/privatni album

‘Mala’, imenom Maja Jeftić,  je izišla iz zgrade i rekla ‘Da!’ svom dečku Dorijanu Fabijančiću, s kojim je u vezi tri godine. Inače su oboje iz Slavonije, upoznali su se u Zagrebu, a od prošle godine žive zajedno u Velikoj Gorici. Dorijan radi u Hrvatskoj vojsci zadnjih osam godina, a njegova Maja mu je davala podršku i dok je šest mjeseci bio u mirovnoj misiji u Afganistanu.

– Planove smo imali, ali ovo joj nisam najavio, bilo je potpuno spontano, došlo joj je iz vedra neba. Naravno da sam jako sretan, odmah smo javili i roditeljima i oni su oduševljeni, rekli su mi ‘sine već je bilo i vrijeme!’, hahaha – veselo nam je ispričao Dorijan.

28-godišnja Maja radi kao voditeljica tima za podršku u Woltu, a o potezu svog budućeg supruga i planovima nam je otkrila:

– Inicijalna pomisao mi uopće nije bila prosidba! Prvo sam pomislila da ponovno izvode ludosti i rekla samoj sebi ‘nisu normalni, zvat će im policiju’, ali čim sam sišla i shvatila što se događa, preplavila me sreća. Prosidba je bila upravo u njegovom stilu, ništa ‘manje ludo’ nisam ni očekivala! Još ne znamo kada će biti vjenčanje, ali znamo da će biti u Slavoniji, jer smo oboje Slavonci i veliki veseljaci! – otkrila nam je sretna Maja.

Pridružujemo se čestitkama i mladom paru želimo svaku sreću!

The post Kakva prosidba na Ciblji! Uz bakljadu i pjesmu, Maja je Dorijanu rekla ‘Da!’ appeared first on cityportal.hr.