Prijava

Vaša prijava

Srebro i zlato za Saru i Emu iz TKD Velika Gorica

['ema bakula', 'Ivanja Reka', 'luksemburg', 'Sara Habijančić', 'taekwondo klub velika gorica']

Za goričke sportaše i sportašice vikend je bio i više nego uspješan te su se s brojnih natjecanja vratili s medaljama oko vrata. Tako je bilo i za članice Taekwondo kluba Velika Gorica.

Mlada Sara Habijančić, natjecala se na turniru u Luksemburgu koji je ugostio više od 900 natjecatelja i više od 30 zemalja svijeta.

Sara je  juniorka -59kg, koja je u polufinalu pobijedila predstavnicu iz BiH, dok ju je u finalu pobijedila predstavnica Srbije.

– Nećemo za ničim žaliti jer smo već treći turnir G serije na postolju i s novim bodovima na rang listi vjerojatno ćemo u srpnju biti u top 10 juniorki Europe. Jak i intenzivan tempo natjecanja za Saru završava sljedeći vikend kada je na rasporedu G2 Croatia open  – istaknuli su iz kluba.

A dan kasnije, u nedjelju u Ivanjoj Reki na kadetskom Prvenstvu Hrvatske, Sarina klupska kolegica, Ema Bakula osvojila je zlato i postala prvakinjom Hrvatske za 2022.godinu.

Na ovom natjecanju, ukupno se natjecalo pet članica goričkog Taekwondo kluba, no samo je Ema uspjela izboriti postolje. Ovo je samo još dodatna potvrda za Emu koja je već prije osigurala nastup na europskom i svjetskom kadetskom prvenstvu.

 

 

The post Srebro i zlato za Saru i Emu iz TKD Velika Gorica appeared first on cityportal.hr.