Prijava

Vaša prijava

Čišćenje svlačionice u punom jeku: Još petorica otišla iz HNK Gorice

['fran brodić', 'HNK GORICA', 'hotnews']

Kad je objavljena vijest kako se HNK Gorica rastala s petoricom igrača, i to samo 15-ak dana nakon što je su otišla još petorica, na prvu je zazvučalo puno lošije nego što doista jest. Naime, nakon što je u prvom ešalonu zahvalio na suradnji igračima koji su više ili manje ozbiljno bili u kadru prve momčadi, ovoga puta riječ je o petorici igrača koji su posljednju sezonu, ili barem njezin proljetni dio, bili na posudbama.

“Albi Doka svoju će karijeru nastaviti u mađarskom Budapest Honvéd, s kojim je u veljači ove godine dogovorena posudba s pravom otkupa njegova ugovora, a ta opcija je sada i aktivirana. U sezoni i pol koliko je proveo u Gorici, upisao je 41 službeni nastup te postigao jedan pogodak i upisao dvije asistencije.

Fran Brodić u Veliku Goricu stigao je prošlog ljeta iz NK Kustošije, a u 10 službenih nastupa u goričkom dresu, postigao je jedan pogodak i upisao jednu asistenciju. Brodić je proljetni dio sezone proveo na posudbi u NK Varaždinu u kojem će i nastaviti karijeru, nakon što je dogovorio raskid ugovora koji ga je s našim klubom vezao do 2025. godine.

Sporazumni raskid s klubom dogovorili su i Vlado Gajić i Tin Zavalić, igrači koji su prije odlaska na posudbe igrali za našu juniorsku momčad dok je Lion Cahani klub napustio kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor.

Dečkima zahvaljujemo na svemu i želimo im puno sreće u nastavku karijere i novim klubovima”, objavljeno je iz kluba.

Za Doku će tako stići i odšteta, čiji iznos je nepoznat, dok su preostala četvorica potpisala sporazumne raskide ugovora, što je bilo i logično s obzirom na cjelokupnu situaciju. Gorica je krenula nekim drugim putem, s mlađim igračima, a nestrpljivo se čeka i poneko pojačanje, po mogućnosti iskusnije…

The post Čišćenje svlačionice u punom jeku: Još petorica otišla iz HNK Gorice appeared first on cityportal.hr.