Prijava

Vaša prijava

Goričke knjižničarke kroz Bookfacefriday izazov potiču na čitanje, a pripremljena je i izložba

['bookfacefriday', 'izložba', 'knjižnica galženica']

U izlogu Knjižnice Galženica možete pogledati jednu zanimljivu izložbu pod nazivom Bookfacefriday, a kojoj su autorice knjižničarke goričke knjižnice. Prilikom nastanka fotografija naslovnice knjiga se spajaju s osobama ili nekim dijelom tijela osoba te se stvara kreativno djelo, a te kreativne fotografije objavljuju petkom na društvenim mrežama Središnjeg odjela za odrasle GkVG.

– Izložba obuhvaća 24 fotografije koje smo objavili na našim društvenim mrežama tijekom prošle i ove godine, a proširena je anotacijama i dopunjena istaknutim rečenicama koje prate knjige. Osim što se mi knjižničari odlično zabavljamo stvarajući zanimljive fotografije i iluzije u našem Bookface izazovu, također veselimo i korisnike koji nam često pišu koliko ih zabavljaju naše kreacije. Sve u svemu, spajamo zabavu, rad i super promociju naše knjižnice i knjiga – istaknuli su iz knjižnice te dodali kako im ovaj izazov omogućuje da čitatelje potaknu na odabir zanimljivih knjiga.

– Primjećujemo da se knjige korištene u Bookface izazovu često posude u narednim danima i to nas veseli. Moramo spomenuti i kako nas prepoznaju autori hit knjiga korištenih u Bookface izazovu poput autorice Kerry Lonsdale koja je komentirala objavu s naslovnicom njene knjige („Sve što nam je ostalo“) te je čak i objavila našu fotografiju na svojem Instagram profilu i označila nas u objavi. Takve stvari daju nam dodatan vjetar u leđa i poticaj da budemo još bolji i kreativniji u nadolazećim objavama – naglasili su iz knjižnice.

Fotografije se mogu razgledati u izlogu Knjižnice Galženice do 30. lipnja.

The post Goričke knjižničarke kroz Bookfacefriday izazov potiču na čitanje, a pripremljena je i izložba appeared first on cityportal.hr.