Prijava

Vaša prijava

Mraclin domaćin početka 8. Turopoljsko-posavske lige i 7. Malonogometnog turnira “Blaž, Žina i Gale”

[]

U subotu 18. lipnja u 15 sati, iz Mraclina kreće 8. Turopoljsko-posavska liga u kojoj će se ove sezone natjecati 14 momčadi. Na rasporedu je sedam utakmica, a u 1. kolu se sastaju: Čička Poljana – Jagodno, Mraclin – Vukovina, Turopolje – Gornje Podotočje, Okuje – Ribnica, Bukevje – Drnek, Lazina Čička – Veleševec i Kuče – Rakitovec. Slijedeće kolo igra se dan kasnije Turopolju.

Tradicionalni, sedmi po redu Malonogometni turnir “Blaž, Žina i Gale” u znak sjećanja na mraclinske mladiće, Blaža, Žinu i Galeta na rasporedu je na malonometnom igralištu uz Staru grabu u noćnom terminu, počinje u 17 sati, a finale je u 1 sat poslije ponoći. Sudjeluje 12 momčadi – CB Vuglec Matičević, Club 100, OPG Cvetnić, BT servis, Deko gips, CB Stari Rim, Gemišteki, Interijeri Brabenec, PU Kos, Utorkom u 20, Vukomerec i PPS Galeković.
Također će se na Staroj grabi tradicionalno odigrati veteranska utakmica Mraclina i Jadrana iz Kaštel Sućurca. Na velikoj terasi sportskog doma Nove grabe od kasnijih poslijepodnevnih sati do duboko u noć nazočne će zabavljati velikogoriča grupa Sjaj.

The post Mraclin domaćin početka 8. Turopoljsko-posavske lige i 7. Malonogometnog turnira “Blaž, Žina i Gale” appeared first on cityportal.hr.


Koje je tvoje ljetno štivo?