Prijava

Vaša prijava

VIDEO Alpas Cup opet oduševio: ‘Ovo je smisao svega, ovo je najljepše u nogometu…’

['ALPAS CUP', 'hotnews', 'Nk Kurilovec']

Spektakl se očekivao, spektakl smo dobili. Iza nas je još jedan Alpas Cup, povratnički nakon dvije godine, ukupno 11. po redu. Ovaj sad već kultni turnir za limače, djecu do 11 godina, okupio je na Udarniku više od 600 malih nogometaša iz devet zemalja, i samo ta činjenica dovoljna je za duboki naklon damama i gospodi iz NK Kurilovca, koji su na sve ovo potrošili sate, dane i tjedne svojih života…

Ali isplatilo se! Djeca su uživala, slavila pobjede i tugovala zbog poraza, a u Kurilovcu su imali priliku i izlaziti na predstavljanje uz zvukove klupskih himni, imali su šansu s 30-ak metara vidjeti slijetanje padobranaca, ali i pokazati koliko mogu na terenu, kako izgledaju druženja izvan terena… Sve to donio je ovogodišnji Alpas Cup, raskošan i razigran kao i uvijek.

U jednom polufinalu Hajduk je pobijedio Goricu, u drugom je Crvena zvezda bila bolja od Lokomotive, da bi na kraju Splićani u finalu slavili nakon izvođenja penala. Treće mjesto pripalo je “lokosima”, četvrto Goričanima.

Kako nam je bilo u Kurilovcu ovog vikenda pogledajte u video…

The post VIDEO Alpas Cup opet oduševio: ‘Ovo je smisao svega, ovo je najljepše u nogometu…’ appeared first on cityportal.hr.