Prijava

Vaša prijava

U naš kraj stiže ‘Večera za 5’, prvi domaćin Goran Kraljević iz Gornjih Čeha

['KUHANJE', 'rtl', 'večera za 5']

RTL-ov kulinarski show ovog tjedna odlazi u Veliku Goricu i okolicu, gdje će se gledateljima predstaviti pet novih kandidata, koji će svojim specijalitetima pokušati oduševiti konkurenciju i tako osvojiti titulu najboljeg domaćina u svom kraju.

Kulinarske vještine će pokazati Goran Kraljević iz mjesta Gornji Čehi, koji je po struci je elektrostrojarski tehničar, no trenutačno radi u trgovini koja se bavi veleprodajom voća i povrća, a ima i svoj OPG. On je i prvi domaćin, pa već večeras možete pogledati koje je to specijalitete Goran spremio za titulu najboljeg.

Jadranka Bedeković dolazi iz mjesta Velika Kosnica, prava je tradicionalna i seoska žena, te domaćica koja se bavi poljoprivredom na svom OPG-u. Silvio Stefanović dolazi iz Velike Gorice, po struci je elektrotehničar, no trenutačno radi u osiguranju.

Kandidati kulinarskog showa ‘Večere za 5’

Tu je i umirovljenica Ines Rodin Pereza, koja dolazi iz Zagreba, no posjeduje vikendicu u Donjem Dragonošcu. Za kraj tjedna stiže spremačica Ružica Begović iz mjesta Črnkovec, koja se u slobodno vrijeme bavi izradom anđela na razne načine, šivanjem i vrtlarenjem.

Večerašnji domaćin, Goran Kraljević, preferira hrvatsku kuhinju, domaće namirnice i smatra kako nema mane u kuhanju, a na sudjelovanje se odvažio na nagovor supruge i djece.

– Trema postoji, ali pobijedit ćemo tremu. Prijavile su me moje cure, a supruga Snježana me nagovorila da idem u emisiju, jer učimo djecu da se od ničega ne smije odustati – otkriva Goran za RTL.

‘Večera za 5’ na rasporedu je od 20:15 sati.

The post U naš kraj stiže ‘Večera za 5’, prvi domaćin Goran Kraljević iz Gornjih Čeha appeared first on cityportal.hr.