Prijava

Vaša prijava

FOTO Puno kino malih “engleza”! Helen Doron dijelio diplome polaznicima

['Helen Doron', 'hotnews', 'podjela diploma']

Jučer su u našem gradu svečano dodijeljene diplome polaznicima velikogoričke škole Helen Doron English. Velika kino dvorana Pučkog otvorenog učilišta bila je premalena za sve roditelje, prijatelje, bake i djedove koji su došli podržati svoje najmlađe.

Bila je to prilika da mali školarci prezentiraju tek dio onoga što su naučili tijekom školske godine 2021./2022. Na pozornici su se tako redali polaznici s različitim izvedbama u pratnji svojih učiteljica engleskog jezika. Nastupili su i oni najmanji u dobi od svega dvije godine, ali i oni najstariji, već iskusni tinejdžeri. Veselja, smijeha i ponosa u publici nije nedostajalo.

– Još jedna uspješna školska godina je iza nas. Nakon brojnih izazova s online nastavom u prošloj školskoj godini, ove smo se godine vratili nastavi uživo i to nas je, a vjerujemo i naše polaznike i njihove roditelje, najviše obradovalo. Iznimno smo ponosni na naše polaznike, ali i na naše učiteljice, a na kraju i na rezultat koji su pokazali – istaknuli su iz škole Helen Doron, uz dodatak:

– Vjerujemo i želimo pokazati da se u našoj školi zaista stječu vrijedna znanja jezika bez kojeg je sadašnjost, a i budućnost naše djece nezamisliva. Veselimo se novim polaznicima i novoj školskoj godini, a sljedeće godine naša škola slavi deset godina djelovanja u Velikoj Gorici i posebno se radujemo toj jubilarnoj godišnjici, za koju ćemo pripremiti brojna iznenađenja.

Nakon sjajnih izvedbi na engleskom jeziku, za sve okupljene sinoć je organizirana i besplatna kino projekcija u kojoj su uživali i polaznici i njihovi gosti.

The post FOTO Puno kino malih “engleza”! Helen Doron dijelio diplome polaznicima appeared first on cityportal.hr.