Prijava

Vaša prijava

Stiglo pojačanje: Edin Julardžija nakon Dinama i Šibenika došao u Goricu

['edin julardžija', 'HNK GORICA', 'hotnews']

U drugom tjednu priprema za novu sezonu, na Gradski stadion je stiglo novo pojačanje. Edin Julardžija, 21-godišnji vezni igrač, potpisao je ugovor s HNK Goricom na četiri godine, do ljeta 2026. godine, prenosi službena stranica kluba.

Nakon Momčila Raspopovića (28), Julardžija je drugo pojačanje Gorice u ovom prijelaznom roku, iako u tu kategoriju može ući i Ante Matej Jurić, 20-godišnji napadač stječe pravo nastupa nakon polusezone u trenažnom procesu s Goricom.

– Iznimno sam sretan zbog dolaska u Goricu, u momčad koja ima pobjednički mentalitet i koja ostvaruje vrlo dobre rezultate posljednjih sezona. Očekujem uspješnu sezonu, kako za sebe, tako i za cijelu ekipu – rekao je Edin nakon potpisivanja ugovora.

Edin je u svoju nogometnu karijeru započeo u zagrebačkom Dinamu, a svoj prvi profesionalni ugovor s aktualnim prvakom potpisao je u travnju 2020. godine. Posljednju sezonu i pol proveo je na posudbama, prvo u redovima Slaven Belupa, a zatim u klubu sa Šubićevca, u kojem je upisao deset nastupa u HNL-u.

– U Dinamu sam prošao sve mlađe selekcije, debitirao za prvu momčad, međutim nisam upisao značajniju minutažu, pa sam priliku tražio na posudbama. Svidjela mi se ponuda koju sam dobio od Gorice i vjerujem da je Gorica najbolja opcija za moj daljnji napredak. Najvažnije mi je igrati, želim se dokazivati na terenu, a volio bih da sezonu koja je pred nama završimo u gornjem domu tablice, na mjestu koje vodu u Europu – kazao je Julardžija, koji se odmah nakon prvog fotografiranja priključio suigračima na treningu.

The post Stiglo pojačanje: Edin Julardžija nakon Dinama i Šibenika došao u Goricu appeared first on cityportal.hr.