Prijava

Vaša prijava

TKD Velika Gorica: Ema i Sara medaljama zatvorile prvi dio sezone, slijedi kratka stanka

['ema bakula', 'Sara Habijančić', 'tkd klub velika gorica']

Tri predstavnice Taekwondo kluba Velika Gorica, Sara Habijančić, Marinela Bošković i Ema Bakula, nastupile su na G2 Croatian open 2022 koji je okupio oko 970 natjecatelja iz 30 zemalja.

– Ovo nam je bio posljednji turnir prije kratke ljetne stanke pa možemo reći da smo zadovoljni odrađenim prvim dijelom sezone gdje smo osvojili državne medalje u svim uzrasnim kategorijama od kadeta, juniora i  seniori i  5 velikih medalja s G2 turnira koji se boduju za WTE rang listu juniora i kadeta – istaknuli su iz kluba.

Kadetkinja Ema Bakula osvojila je srebrnu medalju u svojoj kategoriji, a od nje je bila bolja predstavnica Azerbejdžana. Ovime je Ema osvojila svoje prve bodove na WTE rang listi, a pred njom je i Svjetsko kadetsko prvenstvo koje će se održati krajem srpnja.

Njezina klupska kolegica, juniorka Sara Habijančić nastavila je odličan niz nastupa na G2 turnirima te je s ovim osvojenim srebrom zaokružila polusezonu na impresivan način. Na sva četiri G2 turnira na kojima je nastupila osvojila je 3 srebra i broncu. Sara ide na kratki odmor, a krajem srpnja kreće s pripremama za drugi dio sezone.

Juniorka Marinela Bašković ostvarila je plasman na 5.mjesto nakon poraza od predstavnice iz Njemačke u borbi za medalju.

 

The post TKD Velika Gorica: Ema i Sara medaljama zatvorile prvi dio sezone, slijedi kratka stanka appeared first on cityportal.hr.