Prijava

Vaša prijava

Zabava na Kupi! Kajak, kanu, rafting, festival starih igara i – Pirati

['hotnews', 'POKUPSKO', 'Pokupsko u srcu', 'rafting', 'regata']

Budući da prognoza kaže kako će tijekom vikenda temperature ići debelo preko 30, možda nije loša opcija razmisliti o vikendu u prirodi, uz vodu. Takvo nešto, uz još puno zabavnih sadržaja, nude u Pokupskom. Turistička zajednica Grada Velike Gorice poziva sudionike i gledatelja na regatu s kajacima, kanuima i raftingom, ali i na Drevokup…

“Udruga Kupa – rijeka života, općine Pokupsko i Lasinja, u suradnji sa Konjičkom udrugom dragovoljaca Domovinskog rata Pokuplje, ove subote organizira kajak-kanu-rafting regatu pod nazivom Kupski plov 2022.

Regata će se održati u subotu, 25. lipnja, s polazištem u Lasinji, kod mosta na desnoj obali rijeke Kupe, i odredištem na pokupskoj plaži. Planirano vrijeme isplovljavanja je 9 sati, a trebalo bi doći barem 30 minuta ranije. Tura je duga oko 20 km, a trajala bi 4-5 sati. Osigurana je logistička veza od polazišta do odredišta, uključujući prijevoz stvari i osoba.

Za sve sudionike predviđeno je piće dobrodošlice i zakuska na startu te topli obrok na odredištu, bez kotizacije. Na pokupskoj plaži, nakon što se okrijepite, moći ćete se zabaviti u sklopu Obala-Kupa igre: zabavne igre na vodi i obali, uz sudjelovanje kajakaša i jahača na konjima, a ako poželite, možete sami organizirati noćenje na plaži.

U nedjelju, 26. lipnja, održat će se prvi Pokupski Drevokup – ekipno natjecanje u starim seljačkim igrama igara s više atraktivnih i zabavnih disciplina, a navečer slijedi zabava uz bend Pirate.

Svi sudionici trebaju imati potrebnu opremu za siguran plov, a sudjelovanje je isključivo na vlastitu odgovornost”, istaknuto je u tekstu gradske Turističke zajednice.

The post Zabava na Kupi! Kajak, kanu, rafting, festival starih igara i – Pirati appeared first on cityportal.hr.