Prijava

Vaša prijava

Goričke večeri: Večeras dječji ples i glazba, a sutra za malo veće – ‘Opća Opasnost’

['Dječji folklor', 'Dječji zbor', 'Goričke večeri', 'Opća opasnost']

Program pod nazivom ‘Djeca – čuvari tradicije’ očekuje vas večeras od 18 sati u Tuđmanovom parku, a nastupaju KUD-a Slavuj, Navijačice Kupa Girls i Udruga Kupa rijeka života. 

KUD Slavuj iz Bukevja večeras od 18 u Tuđmanovom parku/POUVG- Dječja folklorna skupina KUD-a Slavuj iz Bukevja na Goričke večeri donosi pjesme i plesove Posavine i Turopolja. Iz Udruge Kupa rijeka života nastupit će dječja folklorna i tamburaška skupina koje će nas plesom i pjesmom provesti kroz Lijepu Našu. Svoje umijeće i rezultate marljivog rada predstavit će vesele navijačice iz Pokupskog – cheerleadersice Kupa Girls – najavljuju iz Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica.

Puhački orkestar DVD-a VG i dj.zbor Cvrkutavci /POUVG

Od 20 sati nastupaju puhački orkestar DVD-a Velika Gorica i dječji zbor Cvrkutavci.

– Suvremeni pop hitovi poput „Happy“, „I want you back“, „Take on me“ i drugih u izvedbi ovih mladih glazbenika na limenim instrumentima poseban su doživljaj. Dječji zbor Cvrkutavci će kroz desetak autorskih pjesama o ljubavi, tuzi, raznim zgodama i nezgodama, o našem Turopolju i gradu, zasigurno  zabaviti najmlađu publiku – poručuju.

U petak nešto drugačija glazbena priča – iz Županje stižu zvijezde ovogodišnjih Goričkih večeri, rokeri iz benda ‘Opća Opasnost’, koji ove godine slavi 30. rođendan. Bend su 1992. godine osnovali Slaven Živanović – Žiža i Pero Galić, vlasnici su brojnih hitova, poharali su sve domaće top liste, miljenici su glazbenih urednika i publike i jedan od koncertno najaktivnijih bendova u Hrvatskoj.

„Uzalud sunce sja“, „Jednom kad noć“, „Treba mi nešto jače od sna“, „Doktore“, „Opća Opasnost“, „Pobjeg’o sam“, „Za svaku tvoju suzu“, samo su neki od hitova u kojima će publika moći uživati u cjelovečernjem nastupu jednog od najpopularnijih domaćih bendova.

Koncert je u petak, 24. lipnja s početkom u 20 sati.

The post Goričke večeri: Večeras dječji ples i glazba, a sutra za malo veće – ‘Opća Opasnost’ appeared first on cityportal.hr.