Prijava

Vaša prijava

Ivanje u Čiču: Dvodnevna fešta od folklora, oblizeka, eko akcije i super zabave za klince

['Ivanje', 'NOVO ČIČE', 'Od Izvora do mora']

Nakon dvogodišnje pauze vraća se tradicionalna veselica u Čiču. Ovog vikenda, 25. i 26. lipnja, zabave neće nedostajati na manifestaciji ‘Ivanje u Novom Čiču’ – istoimena i to 17. po redu Međunarodna smotra folklora, kulinarski specijaliteti Turopolja, izložba ručnih vezova, zanimljive radionice i puno zabave za najmlađe i sve to u tamošnjem Etno naselju. U nedjelju je pak na redu završetak velike eko akcije ‘Od izvora do mora’, koje je i počelo na goričkom moru – jezeru Čiče.

– Polako se nakon dvije godine vraćamo na našu tradiciju, pa tako u subotu imamo svečano otvorenje Međunarodne smotre folklora u 18 sati s nastupom devet kulturno – umjetničkih društava. No, prije toga u Etno naselju imamo brojna događanja, pogotovo za djecu – veliki zabavni park, radionica izrade ivanjskih vjenčića..Imamo i ponudu za sve naše drage mještane i goste iz susjednih županija, besplatnu turopoljsku gastro ponudu – kotlovina, gulaš, odojak na ražnju, gibanica, šaran na rašljama..Želimo u suradnni s našim mjesnim odborom počastiti sve naše mještane – otkriva predsjednik KUD-a Čiče Novo Čiče – Stipo Duvnjak.

Program dvodnevne fešte u Novom Čiču/TZVG

U nedjelju je završetak velike ekološke akcije ‘Od izvora do mora’ – akcija čišćenja jezera Novo Čiče počinje u 10 sati.

The post Ivanje u Čiču: Dvodnevna fešta od folklora, oblizeka, eko akcije i super zabave za klince appeared first on cityportal.hr.