Prijava

Vaša prijava

Za 22 nova parkirna mjesta u Bonifačićevoj grad izdvojio 200 tisuća kuna

['hotnews', 'Krešimir Ačkar', 'parkiralište', 'RADOVI', 'Ulica Nikole Bonifačića']

Gradonačelnik Krešimir Ačkar sa suradnicima obišao je radove na parkiralištu u Ulici Nikole Bonifačića, a pridružili su im se i predstavnici Gradske četvrti Braća Radić.

– Osluškujemo planove i programe gradskih četvrti, ovdje smo u GČ Braće Radić nakon niza riješenih problema krenuli i u rješavanje problema s parkingom, ljudi su se svakako parkirali, i na cesti, bila je potreba za proširenjem broja parkirna mjesta. Drago mi je reći kako će radovi vrijedni oko 200 tisuća kuna, koji će biti gotovi do 1. srpnja, donijeti nova 22 parkirna mjesta, pa će sugrađani konačno moći legalno parkirati svoje automobile – rekao je gradonačelnik.

Izgradnja novih parkirnih mjesta na ovoj lokaciji bila je nužna prvenstveno zbog veće sigurnosti ljudi, pogotovo djece s ovog područja.

– Svakodnevno tu prolazim, radovi protječu jako dobro, ovom prilikom se zahvaljujem gradonačelniku i njegovim suradnicima, kao i izvođačima radova..Do sada su se vozila parkirala nepropisno, po pješačkim prijelazima i stazama, gdjegod bi stigli, to je jako nezgodno, jer tuda prolazi puno školaraca. Prvenstveno je ovaj projekt zbog prometne sigurnosti ..Imamo tri kritične situacije što se tiče parkinga i obnove.. Porinova ulica već duže vrijeme čeka obnovu..Dio parkirališta kod toplane, i dio preko puta glazbene škole, gdje je malo veći projekt s novim prometnim rješenjem, novom cestom i novim parkingom, ali sve to iziskuje vremena, pa trebamo svi skupa biti strpljivi – rekao je predsjednik GČ Braće Radić, Josip Kolić.

parkiraliste Bonifaciceva1 scaled e1656487895317

FOTO: Radovi na parkiralištu u Bonifačićevoj/Petra Škrinjarić,cityportal.hr

parkiraliste Bonifaciceva2 scaled e1656487946534

FOTO: Radovi na parkiralištu u Bonifačićevoj/Petra Škrinjarić,cityportal.hr

parkiraliste Bonifaciceva3 scaled e1656489208512

FOTO: Radovi na parkiralištu u Bonifačićevoj/ Petra Škrinjarić, cityportal.hr

parkiraliste Bonifaciceva4 scaled e1656489295295

FOTO: Radovi na parkiralištu u Bonifačićevoj/ Petra Škrinjarić, cityportal.hr

 

The post Za 22 nova parkirna mjesta u Bonifačićevoj grad izdvojio 200 tisuća kuna appeared first on cityportal.hr.