Prijava

Vaša prijava

Iz Grada potvrdili: Velikogorički pročistač radit će Strabag

['hotnews', 'natječaj', 'pročistač', 'Strabag']

Nakon dugotrajnog i kompliciranog procesa, tijekom kojeg su natječaji poništavani i odgađani, Grad Velika Gorica odabrala je izvođača radova na Pročistaču. Već u četvrtak procurile su neslužbene informacije, koje su iz Grada potvrdili priopćenjem u petak, koje prenosimo u cijelosti:

“Nakon provedenog postupka javne nabave za izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda na projektu “Sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda aglomeracije Velika Gorica” – Projektiranje i rekonstrukcija uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Velika Gorica i izgradnja nadzorno upravljačkog sustava, donesena je odluka o odabiru.

Do roka za dostavu ponuda pristigle su tri ponude i to:

1) STRABAG AG, Ortenburgerstrasse 27,9800 Spittal an der Drau, Austrija
2) Zajednica ponuditelja ELEKTROCENTAR PETEK, d.o.o. Etanska cesta 8, 10 000 lvanić Grad, i MAGNUM SUPRA d.o.o., Vukovarska 36, 20 000 Dubrovnik
3) Zajednica ponuditelja RIKO, d.o.o., Bizjanova 2, Sl 1000 Ljubljana, i UAB “ARGINTA”; Moletu rd. 7L, LT-14259 Vilnius, Litva

Pregledom i ocjenom ponuda ocijenjena je kao prihvatljiva, pravilna i prikladna ponuda ponuditeljaSTRABAG AG. Ponuda iznosi 163.195.795,70 HRK bez PDV-a te je u potpunosti sukladna uvjetima iz Dokumentacije o nabavi. Prema kriteriju odabira ponuda je ocijenjena kao najpovoljnijom tj, dobila je ukupno 100 bodova.

Ponuda zajednice ponuditelja ELEKTROCENTAR PETEK, d.o.o. i MAGNUM SUPRA d.o.o. te ponuda zajednice ponuditelja RIKO, d.o.o. i UAB ,,Arginta” ocijenjene su kao nepravilne, neprikladne i neprihvatljive te se odbijaju sukladno članku 295. st. 1ZN 2016.

Naručitelj je utvrdio kako je cijena najpovoljnije ponude veća od procijenjene vrijednosti nabave te je osigurao dodatna sredstva.”

The post Iz Grada potvrdili: Velikogorički pročistač radit će Strabag appeared first on cityportal.hr.