Prijava

Vaša prijava

Diler na pragu šezdesetih skrivao heroin u sandučiću za poštu. Pao je…

['diler', 'heroin', 'hotnews', 'PU zagrebačka']

Odavno je poznato da preprodavači droga, u narodu poznatiji kao dileri, spadaju među najdomišljatiju skupinu stanovništva, na što ih tjeraju zakonitosti ovog “posla”. Međutim, isto tako je poznato da malo tko od njih dugoročno može biti toliko domišljat da bi izbjegao ruku pravde, odnosno policije.

Solidnu domišljatost pokazao je i gospodin na pragu šezdesetih iz Novog Zagreba, koji je preprodavao heroin, koji je čuvao u poštanskom sandučiću. I koji je, naravno, u jednom trenutku “pao”. Konkretno, dogodilo se to ove subote.

“Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Sumnja se da je 59-godišnjak protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine heroina kojeg je potom skrivao u poštanskom sandučiću na području Novog Zagreba, nakon čega je drogu preprodavao.

Policijski službenici su 2. srpnja obavili pretragu poštanskog sandučića u kojem je pronađeno ukupno oko 729,5 grama heroina, pakirano u dva paketa.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su podnijeli kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu dok su 59-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku”, stoji u priopćenju PU Zagrebačke.

The post Diler na pragu šezdesetih skrivao heroin u sandučiću za poštu. Pao je… appeared first on cityportal.hr.