Prijava

Vaša prijava

Milada Mesarić ima nasljednicu: Maja Toth nova direktorica TZVG-a

['hotnews', 'maja toth', 'Milada Mesarić', 'Turistička zajednica Velike Gorice']

Nakon značajnog vremenskog razdoblja u kojem je velikogoričku Turističku zajednicu vodila Milada Mesarić, došlo je do promjene na poziciji direktora, o čemu su javnost izvijestili iz TZ-a.

“U skladu sa Zakonom o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma, sve turističke zajednice su do kraja lipnja 2022. godine imale obvezu provesti javne natječaje za izbor direktora na četverogodišnje mandatno razdoblje. Turističko vijeće Turističke zajednice grada Velike Gorice je krajem svibnja raspisalo natječaj i jednoglasnom odlukom izabralo novu direktoricu Maju Toth.

Maja Toth je poznata Velikogoričanima kao novinarka i urednica na RVG-u i HTV-u kasnih devedesetih godina, a kasnije je ostvarila uspješnu karijeru u marketingu te u velikogoričku Turističku zajednicu dolazi s pozicije menadžerice u prodaji Hrvatskog telekoma, ali i s iskustvom u turističkom sektoru. Po struci je diplomirani inženjer grafičke tehnologije sa završenim Executive MBA Programom na Cotrugli Businesss School, Zagreb.

Dosadašnja direktorica Milada Mesarić odlučila se povući na drugo radno mjesto u Turističkoj zajednici te se nije natjecala.

– Rad u Turističkoj zajednici je izazov svakome tko se u poslovnom životu bavi marketingom, jer promocija vlastitog grada i sudjelovanje u njegovom poslovnom, kulturnom i općenito društvenom razvoju je poseban izazov. Radila sam ovaj posao punih 15 godina i osjetila da je upravo ovo trenutak kada treba napraviti kvalitetnu tranziciju za daljnji razvoj Turističke zajednice grada Velike Gorice. U osobnom razvoju posebno me raduje mogućnost prenošenja znanja na nove generacije za što ću svakako imati više vremena na novom radnom mjestu – istaknula je Milada Mesarić.

Direktorica Maja Toth će tijekom ljeta preuzeti dužnost i za ranu jesen, kada se Gorica vraća u svoj redovni ritam života, pokrenuti planirane aktivnosti.”

The post Milada Mesarić ima nasljednicu: Maja Toth nova direktorica TZVG-a appeared first on cityportal.hr.