Prijava

Vaša prijava

U ranu zoru vozio Gradićima s gotovo dva promila alkohola, izazvao lakšu prometnu

['alkohol', 'brzina', 'hotnews', 'policija', 'sigurnosni pojas', 'vikend akcija']

Proteklog vikenda velikogorička policija provela je akciju pojačanog nadzora u prometu, prilikom koje su utvrdili ukupno 12 prometnih prekršaja, od kojih šest prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, dva prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, te ostalih četiri prekršaja iz prometa.

Rekorder po pitanju koncentracije alkohola u krvi ovog vikenda je vozač star 22 godine, koji je u nedjelju oko 04,20 sati, upravljao je osobnim automobilom ZG 1100-BM, krećući se Gradićkom ulicom u mjestu Gradići.

– Na raskrižju s Ulicom kralja Tomislava sudjelovao je u prometnoj nesreći, s materijalnom štetom, gdje je postupanjem utvrđeno kako je upravljao vozilom za vrijeme dok je u organizmu imao prisutnost alkohola u koncentraciji od 1,58 g/kg, umanjeno za dopuštenu pogrešku od 0,00/kg. Isti je smješten u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, te će redovnim putem biti izdan Prekršajni nalog – priopćili su iz velikogoričke policije.

Tijekom provođenja vikend akcije dogodile su četiri prometne nesreće, od kojih je u tri bilo lakše ozlijeđenih osoba, a jedna nesreća samo s materijalnom štetom.

 

The post U ranu zoru vozio Gradićima s gotovo dva promila alkohola, izazvao lakšu prometnu appeared first on cityportal.hr.