Prijava

Vaša prijava

Cure i dečki iz DVD-a Ribnica kreću na Vatrogasnu olimpijadu u top formi!

['DVD RIBNICA', 'hotnews', 'Vatrogasna olimpijada']

Nakon što su sjajnim rezultatima na državnom natjecanju u Čakovcu izborili plasman na Vatrogasnu olimpijadu,dvije ekipe DVD-a Ribnica ove nedjelje kreću put Celja u Sloveniju, koja je domaćin ovogodišnjeg natjecanja najboljih vatrogasaca iz čitavog svijeta.

Tamo će se od 17. do 24. srpnja u atraktivnim vatrogasnim disciplinama natjecati čak 206 različitih ekipa s gotovo 2500 sudionika, koji stižu iz 25 zemalja.

vatrogasna olimpijada celje1

No, za takvu konkurenciju cure i dečki iz DVD-a Ribnica spremaju se svakodnevnim treninzima, a na put kreću već za nekoliko dana.

DVD Ribnica Cakovec

Foto: FB DVD Ribnica

– Za Celje u nedjelju putuje ekipa muške mladeži i cure A kategorije, odlaze na tjedan dana. Muški se natječu 21. srpnja, a cure 23.srpnja. Aktivno vježbaju svaki dan, kondicijske i vatrogasne vježbe, mogu reći da su u punoj spremi. Vjerujem da će biti velika i snažna konkurencija, a naša su očekivanja dosta velika, obzirom na to kakva vremena postižu na vježbama, vidjet ćemo – rekla nam je predsjednica DVD-a Ribnica,  Anita Rajković Mravec

Čak 250 ocjenjivača i sudaca pratit će i ocjenjivati nastupe, a natjecanja će se odvijati na nogometnom stadionu ‘Z’dežele’ i atletskom stadionu ‘Kladivar’ u Celju.

DVD Ribnica Cakovec 1

Foto: FB DVD Ribnica

 

The post Cure i dečki iz DVD-a Ribnica kreću na Vatrogasnu olimpijadu u top formi! appeared first on cityportal.hr.