Prijava

Vaša prijava

Rekorder vikenda “napuhao” 1,83 promila, jedna nesreća s ozlijeđenima

['hotnews', 'policija', 'vikend akcija']

Tijekom vikenda iza nas velikogorička policija provodila je akciju pojačanog nadzora vozila i vozača na području naše postaje, a dobra vijest je kako su utvrđena samo tri prekršaja koje su iz PP Velika Gorica nazvali “ciljanim”. Jedan od njih je vožnja pod utjecajem alkohola, drugi korištenje mobitela u vrijeme vožnje, a treći upravljanje vozilom kojem je istekla prometna dozvola.

“Utvrđeno je pet ostalih prekršaja iz domene prometa, tj. ukupno je utvrđeno osam prometnih prekršaja”, objavili su iz policije, uz posebnu pozornost vikend rekorderu.

“U subotu u 23.40 sati muškarac starosti 49 godina upravljao je osobnim automobilom kolnikom Ulice Antuna Gustava Matoša u Velikoj Gorici. Nadzorom kod kbr. 11 utvrđeno je da je upravljao vozilom za vrijeme dok je u organizmu imao prisutnost alkohola u koncentraciji od 1,83 g/kg, umanjeno za dopuštenu pogrešku od 0,00/kg. Isti je smješten u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, te će redovnim putem biti podnijet Optužni prijedlog nadležnom sudu.”

U vrijeme provođenja akcije nije dogodila niti jedna prometna nesreća, a u ostalo vrijeme vikenda dogodila se jedna prometna nesreća, s ozlijeđenim osobama, koje su zadobile lakše tjelesne ozljede.

The post Rekorder vikenda “napuhao” 1,83 promila, jedna nesreća s ozlijeđenima appeared first on cityportal.hr.