Prijava

Vaša prijava

Prometno u Lukavcu: Osam igrača otišlo, sedmorica novih stigla

['hotnews', 'Nk Lukavec', 'slaven batovanja']

Odmor nije potrajao predugo, taman da se napune bateriju za novu sezonu niželigaških nogometnih izazova. Konkretno, u ovom je slučaju riječ o klubu koji je lani bio trećeligaš, izbjegao ispadanje, pa svejedno završio u četvrtom rangu, zahvaljujući reorganizaciji nižih liga. Iako, rang i dalje zvuči trećeligaški, jer NK Lukavec u ovoj će sezoni biti dio 3. NL Centar…

Trener je ostao isti, i logično je da je tako, budući da Slaven Batovanja potpisuje sve ove lijepe retke lukavečke nogometne povijesti posljednjih godina. Na raspolaganju će, međutim, u sezoni pred nama imati nešto mlađi kadar, momčad koja će biti bitno izmijenjena u odnosu na proljetni dio prošle sezone, a pogotovo onaj jesenski.

– Otišli su nam Stjepan Sučić, Bruno Bilić, Roko Ivezić, Ilija Radulović, Ivan Krpečanec, Luka Borković, Petar Gudelj i Karlo Althaller – nabrojao je trener Batovanja, a spreman je odmah bio i na listu novih imena.

– Iz Hrvatskog dragovoljca nam dolazi Tin Devčić, iz Gradića Filip Turkalj, Ante Banić i Alen Vidaković, a iz Zaboka Moreno Koletić. Još su tu i Domagoj Matić, dosad igrač Mladosti iz Obrezine, i mladi igrač iz Gorice Olt Zeqiraj.

Ukupno se tek 14 igrača odazvalo na prvi dan priprema, još u srijedu, ali popunjava se kadar u hodu, jer ipak je ovdje riječ o amaterskom nogometu, mora se malo otići i na godišnji… U sastavu kojeg zasad ima Lukavec je odigrao 1-1 u prvoj utakmici priprema s Rudešom, respektabilnim protivnikom, a igrat će se još i protiv Kustošije, Karlovca, Bistre, Tondacha, Prečkog, Jelačića, petrinjske Mladosti…

– Moj osobni cilj je da budemo oko sredine tablice, s tendencijom prema gore, što bi bio napredak u odnosu na prošlu sezonu. Promijenili smo malo momčad, puno je tu novih igrača, ali sve su to mladi igrači željni afirmacije i vjerujem da ćemo se znati nositi s izazovima ovog ranga – zaključio je trener Slaven.

Prema najavama iz kluba, lista dolazaka i dalje nije zaključena, u tijeku su dogovori s još nekim igračima…

The post Prometno u Lukavcu: Osam igrača otišlo, sedmorica novih stigla appeared first on cityportal.hr.