Prijava

Vaša prijava

Kurilovec krenuo u pripremno razdoblje

[]

U predvečernjim satima 18. srpnja na kurilovečkom SRC Udarnik službeno su započele pripreme trećeligaša, u četvrtom rangu natjecanja, momčad Kurilovca. Predsjednik Dražen Vujnović i stručni stožer trenera Senada Harambašića prvo su okupili igrački kadar u službenim prostorijama gdje im je studiozno prvo ime struke trener Harambašić detaljno predočio plan pripremnog razdoblja.
– Klasične pripreme kao i svakog trećeligaša. Šest tjedana priprema, oko 42 aktivnosti što u biti podrazumijeva oko tridesetak treninga, osam utakmica, nešto sastanaka. U osam utakmica postepeno ćemo dizati opterećenje, cilj je druga akumulacijska faza te se dobro pripremiti za sezonu koja će ponovo biti zahtjevna s obzirom da je liga s 18 klubova – rekao je uvodno trener Harambašić.

nog trener harambasic i strucni stozer

Što se odnosi na igrački kadar kurilovečki trener je napomenuo.
– Još uvijek nije definiran igrački kadar koji je doživio korekcije. Napustilo nas je sedam igrača trenutno. Otišli su nam od standardnih Tolj u HD, Grdenić koji još traži klub, Selman u Dugo Selo, Resler (Kustošija) i igrači koji nisu imali neku značajniju minutažu Milatović, Krnić i Musolin. Od novih igrača koji su pristigli tu su Lucijan Petar Čurek i Antoni Ćosić, naši povratnici te je došao Ivan Crnov nekadašnji igrač Gorice. Na probi su još određeni igrači njih četvorica, ne bi sad o imenima. U planu je još dovođenje trojice ciljanih igrača što se odnosi na krilne igrače i napadača.

Pripremne utakmice: 23. 7. – Segesta, 30. 7. Sesvete, 3. 8. – Dugo Selo, 4. 8. Lukevec, 9. 8. – Zelina, 10. 8. – Samobor, 13. 8. – Mraclin, 20. 8. – generalka (protivnik još nije određen).
Početak prvenstva 27.kolovoza, u 1. kolu Kurilovec dočekuje HAŠK …

The post Kurilovec krenuo u pripremno razdoblje appeared first on cityportal.hr.