Prijava

Vaša prijava

Polet Buševec – Josip Rožić prozvao na Zvrniku

[]

U predvečernjim satima 25. srpnja na buševskom Zvrniku pod vodstvom trenera Josipa Rožića započele su pripreme momčadi Polata za nadolazeću nogometnu sezonu Jedinstvene županijske lige. Uvodno je s igračima u službenim prostorijama radni sastanak održao predsjednik Goran Rožić, tajnik Vedran Katulić te detaljno pripremno razdoblje pojasnio domaći trener Josip Rožić, koji je proljetos s Poletom bio najugodnije iznenađenje JŽNL-a.
– Pripreme planiramo odraditi u tri faze. Krećemo ozbiljnije od početka, spojit ćemo mladost i iskustvo u momčadi, a do početka prvenstva bit ćemo spremni. Planiramo odigrati 4 pripremne utakmice protiv Klasa iz Mičevca, Lekenika, Bana Jelačića iz Vukovine i Gradića, a tjedan dana prije prvenstva očekuje na generalka, 1. kolo Kupa NSZŽ protiv momčadi Sutle-Laduč.

IMG 9116

Na upit da li je konačno vrijeme da Polet napadne vrh u JŽNL-u trener Rožić je dodao.
– S obzirom na imidž kluba u našoj Županiji zasigurno je vrijeme za takav cilj, neću sada biti sportski bezobrazan da to moramo, ali sigurno da nam je to vodilja u nadolazećoj sezoni.
O pojačanjima i novopridošlim igračima trener Josip Rožić je rekao.
– Tu je naš povratnik Filip Dejanović iz Turopoljca, Stjepan Cavrić iz Bune, Ivan Ilijević iz Bana Jelačića, Nikolas Culović povratnik nakon povrede dok će povremeno u njegovim mogućnostima igrački pomoći iskusni Damir Milanović. S nama treniraju još Matej Skrbin i Nikola Lovrić koji igraju vikendom prvenstvo u Austriji. Kako je još uvijek prijelazni rok otvoren vjerovatno bude u momčadi još poneko novo ime.

IMG 9122

Popis igrača na koje računa Polet uz spomenute ranije: Hrvoje Bradić, Damir Baćan, Andrija Šktić, Danijel Brajković, Bruno Jušić, Bruno Šestak, David Đuretić, Ivan Zagorec, Leonardo Janječić, Mario Pejak, Matej Radovanović, Mario Stuparić, Ivica Sučić, Zvonimir Matušin i Marko Župetić.

IMG 9121

The post Polet Buševec – Josip Rožić prozvao na Zvrniku appeared first on cityportal.hr.