Prijava

Vaša prijava

Bizarno: Iz zračnice gađao prozore doma za starije, razlog – nepoznat?!

['Dom za starije i nemoćne', 'hotnews', 'zračna puška']

Mjesto radnje nije Velika Gorica, nego Zagreb, ali priča je dovoljno bizarna da se na nju teško ne osvrnuti. Ukratko, 40-godišnji muškarac je s prozora svoga stana, na prvom katu stambene zgrade, iz zračne puške pucao prema domu za starije i nemoćne?! Zašto je to radio, zasad je nemoguće objasniti, a o cijelom slučaju PU Zagrebačka izvijestila je ovako:

“Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ‘Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom’ i kaznenog djela ‘Oštećenje tuđe stvari’.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni u četiri navrata i to od sredine ožujka do kraja srpnja 2022. godine u popodnevnim satima na području Medveščaka s prozora na I. katu stambene zgrade, iz zračne puške marke Gamo, iz neutvrđenog razloga ispalio neutvrđenu količinu zračnog streljiva tzv. ‘diabola’ u smjeru prozora kuhinje i pješačke staze doma za starije i nemoćne osobe. Tako je u dva navrata, oštetio prozor kuhinje, dok su se u to vrijeme unutra nalazili zaposlenici.

U ponedjeljak, 25. srpnja, policijski službenici s Medveščaka su temeljem Naloga Županijskog suda u Zagrebu, obavili pretragu stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni te je pronađena i oduzeta zračna puška te streljivo, a koji se dovode u vezu s počinjenjem ovih kaznenih djela.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.”

Svašta.

The post Bizarno: Iz zračnice gađao prozore doma za starije, razlog – nepoznat?! appeared first on cityportal.hr.