Prijava

Vaša prijava

Protiv paklenih vrućina stižu brzinske mjere – niču nove i popravljaju se postojeće javne slavine

['hotnews', 'javne slavine', 'osvježenje', 'VG KOMUNALAC', 'VG VODOOPSKRBA', 'vrućine']

Prije par dana u Cvjetnom naselju osvanula je nova javna slavina iliti narodski rečeno – pipa. Smještena je tik do omiljenih okupljališta goričkih rekreativaca, kraj pješčane arene i betonca, idealno za, bar, kratkotrajno osvježenje i punjenje flašica s friškom vodom.

javna slavina betonac

Foto: Javna slavina kod betonca i pješčane arene u Cvjetnom naselju/cityportal.hr

Priupitali smo stoga nadležne na čiju inicijativu je postavljen taj novi punkt s besplatnom vodom, planiraju li još koje lokacijete?

– Javne slavine postavljene su na inicijativu gradske četvrti, te uz odobrenje gradonačelnika g.Ačkara i Grada Velika Gorica, a radove izvode zajednički VG Komunalac d.o.o. i VG Vodoopskrba d.o.o.

Trenutne lokacije javnih slavnina nalaze se kod Parka dr. Franje Tuđmana, kod odbojkaškog igrališta na pijesku u Cvjetnom naselju, te kod parka za pse u Ulici Juraja Dobrile u blizini Gradskog groblja. U planu je izgradnja javne slavine  na igralištu  u Kolarevoj 47 – odogovorili su nam iz VG Vodoopskrbe.

javna slavina tudman1

Foto: Javna slavina, Park dr. F.Tuđmana/cityportal.hr

Također nas je zanimalo, obzirom na česte pritužbe građana vezano uz neispravnu javnu pipu u Parku dr. F. Tuđmana, jesu li pristupili sanaciji iste, je li to u planu i kada?

– Nakon Vaše dojave radna ekipa iz VG komunalca d.o.o. je izašla na teren, te je slavina potpuno ispravna – odgovorili su nam uz napomenu kako do našeg upita nisu bili upoznati s problemom.

 

 

The post Protiv paklenih vrućina stižu brzinske mjere – niču nove i popravljaju se postojeće javne slavine appeared first on cityportal.hr.