Prijava

Vaša prijava

Nakon ‘provjetravanja’ svlačionice i žestokog rada – prozračivanje terena!

['hotnews', 'lukavello', 'Nk Lukavec']

Nogometaši Lukavca u pripreme za novu sezonu, u kojoj će biti dio 3. NL Centar, četvrtog ranga natjecanja, krenuli su u pomlađenom sastavu, s cijelim nizom novih igrača, bez osmorice iz prošle sezone, ali s istim čovjekom za kormilom.

Slaven Batovanja svoje je igrače poveo u pripreme nekoliko dana prije ostatka lige i odmah krenuo s utakmicama. Prvo su, čim su krenuli, remizirali (1-1) s Rudešom, uz gol Luke Sedlačeka.

Potom je na Lukavellu gostovao Karlovac, koji je došao do pobjede 3-2, pri čemu su golove za Lukavec zabijali Fran Matić i Hrvoje Humeljak, da bi zatim slijedilo – iseljenje. Golijada protiv Bistre (3-3) odigrana je na igralištu NK Meštrice, golove su zabijali Matić, Sedlaček i Humeljak, koji se i ozlijedio, jednako kao i Banić…

A nakon što su dvojcu ozlijeđenih poželjeli što brži oporavak, iz NK Lukavca su objavili i razlog zbog kojeg su domaćini bili u Gornjoj Lominici.

“Radovi nikada ne prestaju… Kako bi imali još bolje uvjete i kako bi sve naše selekcije igrale na još boljem travnjaku, mala akcija je odrađena – buseni su postavljeni, teren je ‘prozračen’, tone i tone pijeska i trave su bačene… Sve za naš, kako je opjevao Tom Jones, ‘Green Green Grass of Home’. Of course, sve to pod budnim okom naše ‘katice za sve’, čovjeka iz generacije Tom Jonesa, našeg nezamjenjivog Zvonka. Naravno, zahvaljujemo i svima drugima koji su sudjelovali svojim donacijama i dobrovoljnim prilozima. RESPECT!”, objavili su Lukavčani na svojoj Facebook stranici.

S pripremnim utakmicama nastavit će Lukavčani i dalje, ukupno će ih odigrati čak devet do početka prvenstva, zadnjeg vikenda u kolovozu.

The post Nakon ‘provjetravanja’ svlačionice i žestokog rada – prozračivanje terena! appeared first on cityportal.hr.