Prijava

Vaša prijava

Bude li kiše za vikend, zaprašivanje komaraca nastavlja se u ponedjeljak. Znamo i gdje…

['hotnews', 'komarci', 'zaprašivanje komaraca']

Dok je većina nas još spavala, svakog jutra od 4.30 do 7 sati, ovog se tjedna provodilo zaprašivanje komaraca na području Velike Gorice i okolnih naselja. Nastavak je bio u planu za ovaj vikend, ali posljednje informacije kažu kako je moguća i odgoda na ponedjeljak. Naime, za vikend je najavljena kiša, odnosno vremenski uvjeti neće biti pogodni za zaprašivanje.

Bude li doista tako, ostvare li se prognoze, kako ističu iz tvrtke Eko-deratizacija, Gornja i Donja Lomnica, Šiljakovina, Dubranec, Jerebić, Kozjača, Velika i Mala Buna, Mraclin, Lazi, Buševec, Ogulinec, Turopolje i Rakitovec doći će na red već u ponedjeljak ujutro, ponovno u terminu od 4.30 do 7 sati ujutro.

Uz ovu obavijest, iz tvrtke koja provodi zaprašivanje pozivaju mještane ovih naselja da ne izlaze na ulicu u vrijeme zaprašivanja, osim ako to nije baš nužno.

Ukoliko na obuhvaćenom području postoje pčelari koji tamo drže košnice, mole se da pčelama te dane onemoguće izlaz”, javljaju iz Eko deratizacije.

The post Bude li kiše za vikend, zaprašivanje komaraca nastavlja se u ponedjeljak. Znamo i gdje… appeared first on cityportal.hr.