Prijava

Vaša prijava

VIDEO Gorička nedjelja na Rujevici: Vraća se Suk, Brazilac i Kongoanac spremni za debi

['HNK GORICA', 'HNK Rijeka', 'hotnews', 'samir toplak']

Vjerujem da smo napravili sve da bismo utakmicu na Rujevici bili potpuno spremni, kazao je trener Gorice Samir Toplak u iščekivanju ogleda s Rijekom na terenu na kojem je naša momčad posljednjih godina jako dobro prolazila.

Pod “napravili smo sve” Toplak u ovom slučaju misli na dobro odrađen tjedan treninga, na pobjedu u prijateljskoj utakmici protiv krapinskog Zagorca (5-2), na odrađeni teambuilding u srijedu, kad su dečki malo vozili karting… Na sve to dolazi i činjenica da je Rijeka igrala europsku utakmicu u četvrtak navečer u Švedskoj, da bi Gorica trebala biti na boljoj energetskoj razini. Međutim…

– Preiskusan sam da bi me zavarale bilo kakve priče koje govore da Rijeka nije na nivou od ranije. Ta Rijeka i u Švedskoj je izgledala jako dobro i kompaktno, i više sam nego svjestan da nas čeka teška i zahtjevna utakmica – kazao je, između ostaloga, trener Gorice.

Zbog crvenoga kartona u prvom kolu ni ovoga puta neće biti Edina Julardžije, a u konkurenciji za utakmicu nisu ni ozlijeđeni Matthew Steenvoorden i Cheick Keita. S druge strane, u konkurenciji za momčad ponovno je Joey Suk, a u kadru bi trebali biti i Brazilac Wallace i Kongoanac Ndockyt, zasad posljednje ovoljetno pojačanje.

– Kadar nam se sve više popunjava, sve više nalikujemo na Goricu kakvu želimo – zadovoljan je i trener Toplak, koji će još jednom istaknuti da je njegova momčad po mnogim parametrima mogla imati i poneki bod više od ovog jednog nakon prva dva kola.

Nakon Rujevice slijedi dva tjedna bez utakmice, budući da je ogled s Hajdukom odgođen, eventualna tri boda savršeno bi sjela na ovom i ovakvom početku sezone…

MOGUĆI SASTAV GORICE:
Banić – Raspopović, Jovičić, Krizmanić, Vojtko – Skrbin, Pršir – Mitrović, Kalik, Fruk – D. Jurić.

The post VIDEO Gorička nedjelja na Rujevici: Vraća se Suk, Brazilac i Kongoanac spremni za debi appeared first on cityportal.hr.