Prijava

Vaša prijava

David Beckham ukazao se na Udarniku: Strašan slobodnjak velikog pojačanja!

['hotnews', 'ivan crnov', 'Nk Kurilovec', 'Nk Lukavec', 'nk mraclin']

Tijekom vikenda naši su niželigaši, u sklopu priprema za novu sezonu, odradili i neke prijateljske utakmice, a mi izdvajamo tri o kojima su klubovi izvjestili preko svojih kanala.

Najopširnije je to učinio NK Kurilovec, koji je odigrao 1-1 sa Sesvetama, klubom iz višeg ranga, a na službenom Facebooku stoji kako je trener Senad Harambašić krenuo s postavom Išek, Bolješić, Završki, Kušec, Čurek, Ćosić, Šarić, Ivković, Pezo, Crnov, Pušić, dok su u nastavku ušli Halilić, Alili, Drezga, Đuđić, Caganić, Ugbede, Matoš, Kapac, Ćaćić, Saiti, Župetić, Zebec i Drezga.

Najljepši trenutak utakmice nedvojbeno je prvi gol Ivana Crnova, ovoljetnog pojačanja, u dresu kurilovečkoga kluba. Učinilo se na trenutak da je na Udarnik sletio David Beckham iz najboljih dana…

Prijateljsku utakmicu odigrao je i Lukavec, koji je gostovao kod Tondacha i slavio 2-1, uz golove Luke Sedlačeka i tijekom priprema iznimno efikasnog Frana Matića.

Pobjedu je upisao i Mraclin, i to u debiju novog trenera Marijana Dužića. Mraclinci su golovima Klarića, Gamileca, Kosa i Đebra pobijedili Kralj Tomislav 4-2.

The post David Beckham ukazao se na Udarniku: Strašan slobodnjak velikog pojačanja! appeared first on cityportal.hr.