Prijava

Vaša prijava

Plavci u akciji: Pijan u Ribnici skrivio prometnu, sletio s ceste i ostao bez vozačke

['alkohol u prometu', 'crna kronika', 'hotnews', 'policija']

Velikogorička policija i proteklog je vikenda bila u akciji pojačanog nadzora prometa, prilikom koje su utvrdili dva prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, pet prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa i dva prekršaja nepropisne upotrebe mobitela za vrijeme vožnje.

Sveukupno je utvrđeno 16 prometnih prekršaja, dogodilo se i ukupno šest prometnih nesreća, bez teže ozlijeđenih osoba. Od događaja su izdvojili slučaj od prošlog petka, 29.srpnja, koji se dogodio u kasnim večernjim satima, a nesreći je kumovao – alkohol.

Naime, kako navode iz velikogoričke policije, muškarac starosti 47 godina, upravljao je navedenog dana oko 22,50 sati, osobnim automobilom krećući se kolnikom Ulice Dominske zahvalnosti u mjestu Ribnica. Kod kbr. 43 sudjelovao je u prometnoj nesreći, slijetanje vozilom s kolnika, u kojoj je zadobio lake tjelesne ozljede.

– Očevidom je utvrđeno da je upravljao vozilom za vrijeme dok je u organizmu imao prisutnost alkohola u koncentraciji od 2,03 g/kg, umanjeno za dopuštenu pogrešku od 0,00/kg. Istom je privremeno oduzeta vozačka dozvola na rok od 12 sati, te će redovnim putem biti izdan Optužni prijedlog – izvijestili su iz velikogoričke policije.

 

The post Plavci u akciji: Pijan u Ribnici skrivio prometnu, sletio s ceste i ostao bez vozačke appeared first on cityportal.hr.