Prijava

Vaša prijava

NK Buna – početak priprema za novu sezonu

['1.žnl istok', 'Nk Buna']

Zlatko Petrac, tajnik NK Buna, izvijestio je o početku priprema kluba za novu sezonu 2022./2023. u 1. Županijskoj nogometnoj ligi skupina Istok (1.ŽNL Istok): ”Nakon turbulentnog i napornog proljeća i ostanka u 1.ŽNL, nogometaši NK Buna su jučer (ponedjeljak 01.08.2022.) krenuli sa pripremama za novu sezonu. Ljeto je bilo isto tako turbulentno. Promijenila se uprava kluba koja sada broji 15 članova Upravnog odbora.

1

01.08.2022. Mala Buna. NK Buna počela s pripremama za sezonu 2022./2023. u 1.ŽŽNL skupina Istok. Foto: NK Buna

Umjesto Vladimira Bireka, koji je 26 godina bio predsjednik kluba, sada je na čelu kluba Josip Jerleković. Članovi Upravnog odbora su: Daniel Gorenc – dopredsjednik, Zlatko Petrac – tajnik, Tomislav Matković – blagajnik, Krešimir Beloša Fijan, Dražen Lučan, Ivan Zagorac, Boris Ćetković, Ivan Kalisar, Božidar Ceković, Ivan Rak, Velimir Zlodi, Marko Đurašin, Ivan Mrkonjić i Miroslav Svekrić.

0

01.08.2022. Mala Buna. NK Buna počela s pripremama za sezonu 2022./2023. u 1.ŽŽNL skupina Istok. Foto: NK Buna

Novi trener je Denis Banić, mladi i perspektivni trener iz pomlatka HNK Gorice. Igrački kadar je malo izmijenjen u odnosu na prošlu sezonu. Otišli su Stjepan Cavrić u Polet i Ivan Muža u Kupu, dok su novopridošli Luka Matković i Mario Kožul iz Klasa, Nikola Šebek iz Vatrogasca i Dario Vranešić iz Kupe. Pred novim trenerom i upravom je težak zadatak da stabiliziraju klub u sredini ljestvice i uključe što više domaćih dečki u igranje u seniorskom pogonu.”

Galerija fotografija

The post NK Buna – početak priprema za novu sezonu appeared first on cityportal.hr.