Prijava

Vaša prijava

StartupVG IT Akademija zove: Prijavite se do 5. kolovoza i nađite posao u IT sektoru

['#StartupVG IT Akademija', 'domagoj ilečić', 'edukacija', 'IT zanimanja', 'posao']

Zbog velikog interesa, pokrenuta je još jedna grupa u okviru programa edukacije StartupVG IT akademije, pa je rok za prijave produljen do 5. kolovoza. Odlična je to prilika za nezaposlene osobe prijavljene na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, jer educirat ćete se za tražena zanimanja Software tester (QA), IT analitičar (BA) i ERP konzultant.

Za vrijeme trajanja programa edukacije, polaznici prijavljeni u evidenciji HZZ-a primaju naknadu u iznosu minimalne plaće, kao i plaćene troškove prijevoza

– Iskustva već stotinjak mladih koji su prošli ovaj program su jako pozitivna, jer je visoka stopa zapošljavanja. Većina ih je našla odlične poslove ili su sami pokrenuli svoje – ističe pročelnik Upravnog odjela za poduzetništvo, investicije i fondove EU, Domagoj Ilečić.

Edukacija je namijenjena nezaposlenim osobama, traje šest mjeseci u punom radnom vremenu, a obavlja se kombinacijom teoretske nastave u trajanju dva mjeseca i stručne prakse u partnerskim tvrtkama, što traje četiri mjeseca. Tvrtke partneri su ovog puta Pliva, King ICT, NavBiz i Libusoft Cicom.

Prijaviti se možete do 5. kolovoza  OVDJE ili se dodatno informirajte na kontakt 098/469 426.

Planirani početak edukacije je 05. rujna.

 

 

The post StartupVG IT Akademija zove: Prijavite se do 5. kolovoza i nađite posao u IT sektoru appeared first on cityportal.hr.


! OBAVIJEST !