Prijava

Vaša prijava

Na Ljetnom kondicijskom kampu djeca će učiti kako efikasnije koristiti tijelo

['hotnews', 'ljetni kondicijski kamp', 'Nk Ban Jelačić', 'VUKOVINA']

Duboko u zadnjem “pravom” ljetnom mjesecu, od 8. do 20. kolovoza, na igralištu NK Jelačića u Vukovini održat će se zanimljiv i koristan program za djecu i mlade. Naziv projekta je “Ljetni kondicijski kamp – kondicijska priprema sportaša”, a više o samom sadržaju otkrili su sami organizatori.

“Želite li poboljšati pripremljenost vašeg djeteta ili kako bi spremno ušlo u novu sezonu, efikasnije koristilo tijelo i poboljšalo svoje sportske performanse te smanjilo mogućnost nastanka ozljeda? Sadržaji su usmjereni na razvoj jakosti, snage, ravnoteže, fleksibilnosti, koordinacije, brzine i agilnosti.

Kondicijskom pripremom pozitivno utječemo na razvoj snage i jakosti, brzinu promjene smjera kretanja, brzinu reakcije, koordinaciju, efikasniji odraz, efikasniju mehaniku trčanja, izdržljivost, fleksibilnost, pozitivan zdravstveni status i psihološki efekt. Višestrani razvoj kod djece i mladeži pomaže im da postanu dobri sportaši prije sportske specijalizacije.

Dijete nije umanjena kopija odraslog sportaša, te ga kao takvog ne treba ni tretirati.

Ove godine organiziramo ljetni pripremni kamp za mlade sportaše od 6 do 10 godina, a s ciljem da poboljšaju formu i dočekaju novu sezonu još spremniji. Termin održavanja kampa je od 8. do 20. kolovoza, a treninzi su tri puta tjedno u prijepodnevnim satima na terenima nogometnog kluba Ban Jelačić. Cijena kampa je 250kn. Na kamp se mogu prijaviti svi zainteresirani kao i djeca iz drugih sportova.

Želite li priključiti svoje dijete našem kondicijskom kampu, pošaljite nam mail na gimnastikavg@mail.com ili se javite na 099 6650706”, stoji u objavi organizatora, velikogoričkog gimnastičkog kluba.

The post Na Ljetnom kondicijskom kampu djeca će učiti kako efikasnije koristiti tijelo appeared first on cityportal.hr.