Prijava

Vaša prijava

VIDEO Kurilovcu lokalni derbi, Lukavec gađao stativu triput u jednom napadu?!

['hotnews', 'Nk Kurilovec', 'Nk Lukavec']

Rivalitet tu ne postoji u smislu bilo kakvog animoziteta, riječ je o klubovima-prijateljima, o trenerima koji su također na tom tragu, u jako dobrim odnosima, ali naravno da je uvijek posebno zanimljivo vidjeti izravne okršaje naša dva trećeligaša. U četvrtak poslijepodne Kurilovec i Lukavec sudarili su se na Udarniku, u prijateljskoj utakmici, a pobjedu je na kraju odnio domaćin.

– U prvom poluvremenu bila je to ravnopravna utakmica izjednačenih protivnika, a mi smo do izražaja došli u nastavku, kad smo napravili izmjene, dok su Lukavčani imali samo nekoliko igrača na klupi. Riješili smo utakmicu u pet minuta, s dva gola koja su došla iz igre, što me posebno veseli – rekao je trener Kurilovca Senad Harambašić.

Prvi gol za Kurilovčane, koji su igrali bez pravog napadača, zabio je Leo Đuđić u 67. minuti, a za konačnih 2-0 pogodio je Antonio Ćosić u 72. minuti.

Lukavčani su došli na Udarnik oslabljeni, bez jakih i vrlo važnih karika kao što su Sedlaček, Humeljak, Kahlina… U sastavu u kojem su bili solidno su parirali lokalnom rivalu, a u jednoj situaciji uspjeli su u jednom napadu čak triput pogoditi okvir gola!

Kurilovčani, s druge strane, idu dalje po svom planu.

– Sve zasad ide onako kako je isplanirano. Naporno treniramo, ali utakmice uvijek igramo dva dana zaredom, a u njima smo prvo 22 igrača koristili tako da svatko dobije poluvrijeme, a sad smo na modelu 60-30. U porazu od Dugog Sela (0-1) u srijedu jedna postava igrala je 60, druga 30 minuta, a u četvrtak je bilo obrnuto. Sad idemo na model 90+90, u kojem svaka postava odigra po jednu cijelu utakmicu – pojasnio je svoj sistem trener Harambašić.

Nakon jutarnjeg treninga u petak dao je dva slobodna dana igračima, a od ponedjeljka se kreće žestoko.

– Ulazimo u najteži tjedan priprema, u kojem ćemo imati šest treninga i tri utakmice. U utorak igramo sa Zelinom, u srijedu sa Samoborom, a u subotu s Mraclinom. Zanimljivo će biti i 20. kolovoza, kad ćemo na Udarniku odigrati utakmicu s U-21 reprezentacijom Kine – otkrio je Harambašić.

Posljednje vijesti iz Kurilovca kažu i kako su stigla tri nova igrača.

– Došli su nam Vito Pezo, desno krilo iz Trešnjevke, zatim Marko Ivković, polušpica iz Sesveta, te Alen Kapac, vezni iz HD-a. Još čekamo napadača – zaključio je Senad.

The post VIDEO Kurilovcu lokalni derbi, Lukavec gađao stativu triput u jednom napadu?! appeared first on cityportal.hr.