Prijava

Vaša prijava

Brazilac dodaje, Brazilac zabija: Umjesto Hajduka, pobjeda Ljubičastih protiv Žutih

['HNK GORICA', 'hotnews', 'trening utakmica', 'wallace']

Umjesto prvenstvene utakmice s Hajdukom, koja je odgođena zbog priprema Hajduka za utakmicu protiv Vitorije, nogometaši Gorice odigrali su utakmicu međusobno, Ljubičasti protiv Žutih. Trening utakmica igrala se 70 minuta, puno prvo poluvrijeme i 25 minuta u drugom dijelu, koje je donijelo i jedini pogodak na utakmici. U posljednjoj minuti igre strijelac za Ljubičaste bio je Wallace Menezes Dos Santos na asistenciju drugog Brazilca, Caija Cruza.

Nakon remija na gostovanju u Rijeci te pobjede u prijateljskom ogledu kod Rudeša, Goričane očekuje domaći dvoboj s Lokomotivom, zakazan za subotu, 13. kolovoza, u 18:30 sati. Do te utakmice trener Samir Toplak trebao bi na raspolaganju imati ozlijeđenog Cheicka Keitu, vraća se kartonirani Edin Julardžija, a još neko vrijeme neće moći računati na Denija Jurića i Matthewa Steenvoordena.

LJUBIČASTI – ŽUTI 1-0
STRIJELAC: Wallace
LJUBIČASTI: Žiger – Raspopović, Marjanović, Krizmanić, Vojtko – Skrbin, Suk – Wallace, Julardžija, Mitrović (Kangwanda) – Cruz
ŽUTI: Banić – Wague, Jovičić, Korca, Sim – Golubickas, Pliushch – Fruk, Kalik, Ndockyt – A. M. Jurić

The post Brazilac dodaje, Brazilac zabija: Umjesto Hajduka, pobjeda Ljubičastih protiv Žutih appeared first on cityportal.hr.