Prijava

Vaša prijava

FOTO Zadnji čin KUŠ-BUŠa uz ukusne pizze, vrhunsko pivo i jedan ‘Reqiem’…

['hotnews', 'kuš buš', 'OSS Buševec']

U petak se etno zadrugom Buševec širio opojan miris pizze iz krušne peći, a svi ljubitelji piva mogli su uživati u crnom pivu Russian Imperial Stout, domaćem Posavskom pivu te Češkom Glider-u. Dvorište je bilo puno nasmijanih lica, a posjetitelji nisu krili svoje zadovoljstvo i riječi hvale za organizaciju te nam time dodatno dali vjetar u leđa, da nastavimo dalje istim smjerom i da budemo još bolji u onome što radimo, objavili su iz Ogranka seljačke sloge Buševec nakon što je njihov ovogodišnji projekt došao do kraja.

Tri ljetna petka zaredom, uz tri različite teme i uvijek kreativan program, okupljali su mještane i njihove goste, barem one koji nisu pobjegli na more.

“Želja nam je bila da napravimo nešto za one koji su ostali doma, nisu na moru, da ih animiramo da se maknu od televizora, malo podruže jedni s drugima, pogledaju dobar film ili predstavu, probaju nešto novo i sretno započnu vikend. Sudeći prema broju posjetitelja, koji je bio veći nego što smo očekivali, te zadovoljstvu i pohvalama, možemo samo zaključiti da smo uspjeli probuditi Buševec”, ističu iz OSS-a.

kus bus 2
kus bus 3
kus bus 4

Nedjelja je opet bila rezervirana za najmlađe, koji su ovoga puta imali priliku pogledati igrano-crtani filma “Škola čarobnih životinja”.

“Želimo se zahvaliti svim volonterima koji su pomogli da realiziramo BUŠ-KUŠ, jer posla je bilo jako puno međutim zajedničkim snagama smo u tome i uspjeli, a sve uz financijsku potporu Ministarstva kulture i Zagrebačke županije u sklopu programa ‘Kultura za velike i male'”. Vidimo se na slijedećem BUŠ-KUŠ-u!”

kus bus 6
kus bus 5
kus bus 8
kus bus 9
kus bus 7
kus bus 10
kus bus 11

Foto: OSS Buševec

The post FOTO Zadnji čin KUŠ-BUŠa uz ukusne pizze, vrhunsko pivo i jedan ‘Reqiem’… appeared first on cityportal.hr.