Prijava

Vaša prijava

FOTO Pripreme za vrtićku jesen u tijeku: Gradi se i radi u Koprivničkoj, Lukavcu, Buni…

['Dječji vrtić', 'hotnews', 'Krešimir Ačkar']

Ostalo je još mjesec i nešto kalendarskog ljeta za “odraditi”, evo pale su malo i temperature, život je odmah lakši, a sve to govori da će ljeto, pogotovo u “društveno-političkom” smislu, biti kudikamo kraće od onog kalendarskog. Već s krajem kolovoza, a pogotovo početkom rujna, na svim razinama ćemo krenuti u nove izazove, u nove pobjede…

Početkom rujna, jasno, krenut će i nova školska godina, novi prvašići sjest će u školske klube, a istovremeno će krenuti i nova sezona kad je riječ o vrtićima. I tu će biti novih klinaca, onih koji će prve dane provoditi u plaču i privikavanju na nove uvjete života, ali i deseci i stotine onih koji će nastaviti svoju vrtićku priču. Sve skupa, bit će u goričkim vrtićima više od 600 djece, što je značajan porast u odnosu na prošlu i prošle godine.

I upravo zato su vrtićki kapaciteti, odnosno njihovo proširenje, jedan od ključnih problema koje valja riješiti. Na tome se i radi, i to vrlo aktivno, jer vremena je sve manje. Priprema se vrtić u Goričanki, a na nekoliko vrtića izvode se radovi koji će omogućiti da se upišu sva djeca koja za to imaju potrebu. Ili barem najveći dio njih.

“Ljetni radovi na proširenju vrtićkih kapaciteta i uređenju prostora u našim vrtićima. U tijeku su radovi u Koprivničkoj, Lukavcu i Maloj Buni”, izvijestio je gradonačelnik Krešimir Ačkar na svom profilu na Facebooku, uz fotografije radova u tijeku.

Najave kažu da će sve biti gotovo na vrijeme, nema razloga ne vjerovati u to…

vrtic buna 1
vrtic buna 5
vrtic buna 4
vrtic buna 2

The post FOTO Pripreme za vrtićku jesen u tijeku: Gradi se i radi u Koprivničkoj, Lukavcu, Buni… appeared first on cityportal.hr.