Prijava

Vaša prijava

Nestalo u 20 minuta: Na groblje ponio novčanik s 5000 kuna i ostavio ga u automobilu…

['GROBLJE', 'hotnews', 'novčanik', 'provala', 'VUKOVINA']

Nije to nikakva rijetkost, riječ je o slučaju kakvi spadaju u “školske” kad je riječ o kategorijama na koje se redovno upozorava, ali provala u automobil parkiran uz crkvu u Vukovini ipak je po nečemu poseban. Naime, rijetko se događa da u ovakvim slučajevima lopovi toliko dobro prođu, da njih ulov bude ovoliko izdašan…

Dakle, u utorak su ljudi došli na groblje u Vukovini, parkirali automobil i pomislili kako nema potreba da svoje osobne stvari nose sa sobom. Pa su u automobilu ostale i torbe, u kojima su bili novčanici. Samo 20-ak minuta kasnije vlasnici automobila vratili su se na parkiralište i – ostali u šoku. Provaljeno im je u vozilo, iz kojeg je odneseno čak 5000 kuna!

Policijsko izvješće kaže kako je lopov razbio staklo na vratima na vozačevoj strani, malo prokopao i u pretincu našao novčanik sa spomenutim iznosom. Nema sumnje da je to bitno veći plijen nego što se i sam nadao, pa je nakon svega vjerojatno svojim putem otišao sretan i zadovoljan…

A nama ostaje samo još jednom upozoriti – ne ostavljajte vrijednosti u automobilu! Jer vrag nikad ne spava… Čak ni ako ste parkirani pokraj crkve.

The post Nestalo u 20 minuta: Na groblje ponio novčanik s 5000 kuna i ostavio ga u automobilu… appeared first on cityportal.hr.