Prijava

Vaša prijava

Danas slavimo Veliku Gospu, promet kroz Vukovinu otežan, a trgovine rade drugačije

['hotnews', 'VELIKA GOSPA', 'VUKOVINA']

Vukovina, najpoznatije marijansko svetište u našem kraju, danas će biti u znaku brojnih vjernika i hodočasnika koji slave svetkovinu uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo. Već u 7 ujutro proslava je krenula svetom misom, a ona centralna koja će biti na otvorenom služit će u 11 sati velečasni Robert Šreter, župnik u Šestinama. Ako niste stigli na ovu u 11 sati, priliku za molitvu imate na misi koja će biti u 18 sati.

Danas će se kroz Vukovinu voziti otežano, a sav promet iz smjera Velike Gorice uglavnom će se preusmjeravati na autocestu Zagreb-Sisak. Kako bi  ste izbjegli gužve iz smjera Siska, najbolje je da se uključite u Buševcu na autocestu prema Zagrebu.

Javni prijevoz prometovat će redovnom trasom i voznim redom. Privremena regulacija prometa bit će regulirana prometnom policijom, redarima i prometnom signalizacijom

Osim toga, ako ste zaboravili pokoju namirnicu za ručak, imajte na umu da danas trgovine rade prema posebnom radnom vremenu, stoga nije naodmet da se prije nego što se uputite provjerite kako rade.

The post Danas slavimo Veliku Gospu, promet kroz Vukovinu otežan, a trgovine rade drugačije appeared first on cityportal.hr.