Prijava

Vaša prijava

U Vukovini uhvaćen s promilima u krvi pa mu privremeno oduzeta vozačka dozvola

['AKCIJA', 'hotnews', 'PP VELIKA GORICA']

Na području Policijske postaje Velika Gorica od 12. do 15. kolovoza provedena je akcija pojačanog nadzora vozila i vozača, a kako navode iz goričke policije, utvrđeno je 13 ciljanih prekršaja.

Najviše je bilo prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, vožnje pod utjecajem alkohola kao i prebrze vožnje. Bilo je tu i prekršaja poput vožnje prije stjecanja tog prava, ali bilo je i onih s isteklom vozačkom dozvolom.

Najveća izmjerena koncentracija alkohola u krvi bila je kod 33-godišnjeg vozača zaustavljenog u Vukovini.

– Jučer, u 02,07 sati, muškarac starosti 33 godine, upravljao je osobnim automobilom ulicom Stara cesta u Vukovini. Nadzorom kod kbr.11 utvrđeno da je upravljao vozilom za vrijeme dok je u organizmu imao prisutnost alkohola u koncentraciji od 1,10 g/kg.  Istom je privremeno oduzeta vozačka dozvola na rok od 12 sati i isključen je iz prometa te mu je izdan Obavezni Prekršajni nalog – istaknuli su iz policije te dodali kako su se za vrijeme provođenja akcije dogodile četiri prometne nesreće, no srećom, samo s materijalnom štetom.

 

The post U Vukovini uhvaćen s promilima u krvi pa mu privremeno oduzeta vozačka dozvola appeared first on cityportal.hr.