Prijava

Vaša prijava

Velika trodnevna fešta za Bartolovo i Dan općine Orle

['avanturopolje', 'Bartolovo', 'općina orle']

Putujući pivski festival, vatrogasci, adrenalinski sadržaj, tamburaši…sve to i još mnogo toga čeka vas ovog vikenda u Orlima gdje će se kroz trodnevno događanje proslaviti Bartolovo i Dan općine.

Sva događanja odvijat će se ispred općinske zgrade, a sve kreće u petak od 17:30 sati kada stiže “Beer đir” putujući pivski festival. Uz omiljeni prehrambeni proizvod bit će tu i bogata gastronomska ponuda, a program se nastavlja u 19 sati pub kvizom čije prijave će trajati do 18:30 sati. Prvu večer zatvorit će fešta uz glazbeni sastav Casino royal band.

DSC 0907 1

25.08.2019. Orle. Blagdan Sv. Bartolomeja – Bartolovo (konjsko proštenje). Foto: David Jolić/cityportal.hr

Subota će biti posvećena djeci. U 16:30 sati bit će tu STORYTELLING interaktivno pričanje priča, a Avanturopolje se pobrinulo za zabavni sadržaj poput Eco Go-kart utrku i Cornhole. DVD Vrbovo imat će pokaznu vježbu od 18 sati, a nakon koje slijedi zabavni program uz Tamburaše, gastro ponudu, dječje igre i napuhanac.

Posljednji dan proslave je nedjelja kada će ujedno biti i centralno događanje. Već u jutarnjim satima kreće malonogometni turnir, a u 11 sati, pola sata neposredno prije svete mise, slijedi blagoslov konjskih zaprega i jahača, Program se nastavlja u 13 sati kada će sve prisutne zabavljati grupa Sjaj, a od 14 sati na pozornicu će stati kulturno-umjetnička društva. Organizatori su za sve mještane pripremili besplatan gulaš i zabavni program za djecu. Vrhunac bartolovske fešte je u 20 sati uz grupu Pirati, a ulaz je besplatan.

Dani Opcine Orle 3 page 0001

The post Velika trodnevna fešta za Bartolovo i Dan općine Orle appeared first on cityportal.hr.