Prijava

Vaša prijava

Toplak uoči Slaven Belupa: ‘Bit će sve bolje i bolje, samo da se ozljede smanje’

['HNK GORICA', 'hotnews', 'Slaven Belupo', 'SuperSport HNL']

U petak od 20 sati nogometaše Gorice očekuje gostovanje u Koprivnici kod Slaven Belupa u sklopu 6. kola SuperSport HNL. U prošlom kolu Gorica je upisala prvu pobjedu ove sezone protiv Lokomotive (3-2), dok je Slaven Belupo bio bolji od Rijeke na Rujevici (0-1). O sljedećem protivniku Gorice razgovarali smo s trenerom Samirom Toplakom i igračem Juricom Prširom.

– Ugodno su iznenađenje ovog dijela prvenstva, ekipa koja je samo protiv Dinama primila pogotke je sigurno dobra ekipa, disciplinirana i defenzivno sjajno posložena. Nemaju pojedince koji iskaču iz momčadi, trener Zekić je napravio odličan balans i svi odrađuju svoj posao na maksimumu. Očekuje nas jako teška utakmica i morat ćemo se puno namučiti da stvorimo nešto, ali nakon pobjede u prošlom kolu vidimo svoju šansu. Idemo se nametnuti, igrači su skinuli teret s leđa od pritiska te prve pobjede i dat ćemo sve od sebe da pariramo jako dobrom Slavenu – rekao je trener Toplak.

Do prošlog kola Gorica je bila na začelju prvenstvene tablice, a nakon prve pobjede zauzeli smo šesto mjesto s pet bodova.

– Atmosfera u svlačionici je odlična, puno su nam značila ova tri boda protiv Lokomotive jer nije bilo lijepo vidjeti nas na zadnjem mjestu na tablici. Sada je sve dobro i idemo u Koprivnicu po nova tri boda – jasan je Jurica.

U posljednjem međusobnom ogledu u Koprivnici, Gorica je vodila do 72. minute, a onda se u završnici dogodio preokret i domaćini su na kraju slavili s 2-1 nakon poništenog pogotka Babeca za izjednačenje, a zatim i poništenog pogotka Zapate intevrencijom VAR-a.

The post Toplak uoči Slaven Belupa: ‘Bit će sve bolje i bolje, samo da se ozljede smanje’ appeared first on cityportal.hr.