Prijava

Vaša prijava

Most slobode otvara se za promet sutra u 4 ujutro, idući vikend novo zatvaranje

['hotnews', 'Most slobode', 'RADOVI']

Zbog izvođenja radova varenja spoja prijelaznih naprava i betoniranja, Most slobode i ovog je vikenda zatvoren za promet, sve do ponedjeljka 22. kolovoza do 4 sata ujutro, a tako će biti i idućeg vikenda –  od petka 26. kolovoza od 20 sati do ponedjeljka 29. kolovoza do 4 sata.

U navedenom vremenu odvijati će se i radovi revitalizacije vrelovodne mreže na Av. V. Holjevca sjeverno od raskrižja sa Av. Dubrovnik, pa je za sav promet do sutra ujutro zatvoren istočni kolnik, dok se zapadni kolnik za promet zatvara u petak 26. kolovoza od 20 sati, do ponedjeljka 29. kolovoza do 04 sata na dijelu od Av. Dubrovnik do ulice J. Knifera.

most slobode obilazak

20.8.2022., Zagreb – Most slobode zatvoren za sav promet zbog radova varenja na mostu. Photo: Neva Zganec/PIXSELL

OBILAZNI PRAVCI za vrijeme navedenih radova bit će:

Hrvatske bratske zajednice – Slavonska avenija – Avenija M. Držića – Most mladosti – Avenija Dubrovnik – Avenija V. Holjevca i obratno.

Hrvatske bratske zajednice – Slavonska avenija – Savska cesta – Jadranski most – Avenija Dubrovnik – Avenija V. Holjevca i obratno.

Prilikom predmetnih radova bit će omogućeno kretanje pješaka i biciklista na zapadnoj strani mosta. Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji.

most slobode radovi pjesak

20.8.2022., Zagreb – Most slobode zatvoren za sav promet zbog radova varenja na mostu. Photo: Neva Zganec/PIXSELL

 

The post Most slobode otvara se za promet sutra u 4 ujutro, idući vikend novo zatvaranje appeared first on cityportal.hr.