Prijava

Vaša prijava

Grad i ove godine stipendira učenike koji odaberu deficitarno zanimanje

['deficitarna zanimanja', 'grad velika gorica', 'hotnews', 'stipendije']

Raspisan je natječaj za dodjelu stipendija učenicima prvih razreda koji se obrazuju za deficitarna zanimanja za potrebe obrtništva u školskoj godini 2022./2023.  Stipendiju od 500 kuna mjesečno mogu dobiti oni koji se obrazuju za 46 različitih zanimanja, a priliku za dobit imat će 30 učenika koji ispunjavaju uvjete.

Prijave će se zaprimati od 1. do 30.rujna, a prijaviti se mogu redovni učenici prvog razreda u trogodišnjem programu obrazovanja za deficitarna zanimanja koji su hrvatski državljani i imaju prebivalište na području grada Velike Gorice najmanje tri godine.

– U današnje vrijeme sve je veća potreba za kvalitetnim obrtnicima i njihovi su poslovi svakim danom sve više cijenjeni – istaknuo je gradonačelnik Krešimir Ačkar.

Prijave se dostavljaju osobno ili poštom na adresu Trg kralja Tomislava 34. Natječaj pronađite i na stranici www.gorica.hr, a dodatne informacije se mogu dobiti u Upravnom odjelu za poduzetništvo, investicije i fondove EU, Trg kralja Tomislava 16 (01/5559 436 i 01/5520 522).

The post Grad i ove godine stipendira učenike koji odaberu deficitarno zanimanje appeared first on cityportal.hr.